Ostavio fudbal zbog posla u fabrici

Dosadašnji član italijanskog trećeligaša Lumecana Mikele Pini odlučio je da završi fudbalsku karijeru, kako bi se posvetio radu u fabrici.

Izvor: ÐN

Sreda, 04.03.2015.

15:29

Default images

Dvadesetosmogodišnji Pini objasnio je odluku da okači kopacke o klin i zameni ih radničkim cipelama željom da ima sigurnu budućnost.

Naime, kako je objasnio, osim u Seriji A, u ostalim italijanskim ligama ne cvetaju ruže, a plata u fabrici u Manerbiju biće mu otprilike ista kao ona koju je dobijao u klubu – oko dve hiljade evra, s tim što mu je "ekonomski, budućnost mnogo sigurnija".

"Razmišljao sam da završim sezonu sa klubom, ali sam time rizikovao da izgubim radno mesto", rekao je Pini koji će u fabrici za prozivodnju aluminijumskih kalupa obavljati posao mehaničkog operatera.

Pini je naglasio da će uskoro postati otac i da je zbog toga morao da razmišlja o budućnosti svoje porodice.

Pini je za Lumecane – u kojem je ponikao sada slavni fudbaler Mario Baloteli, u osam sezona odigrao 126 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: