Erceg i Micov kao Arojo?

Srpski košarkaši Zoran Erceg i Vladimir Micov mogli bi da napuste Galatasaraj ove nedelje ako klub ne ispoštuje njihove zahteve.

Izvor: JT

Sreda, 04.03.2015.

09:09

Default images
Starsportphoto

Turski klub ove sezone ima velike finansijske probleme, igračima se duguje dosta novca, a poslednji u nizu onih koji nisu želeli više to da trpe bio je Karlos Arojo.

Prema pisanju turskih medija, istim putem bi mogli da krenu i Erceg i Micov, koji su od Galate tražili da im isplate dugovanja do četvrtka, inače će tražiti jednostrani raskid ugovora.

Ti izveštaji su potpuna suprotnost tvrdnjama čelnika turskog kluba, koji poslednjih dana tvrde da Galatasaraj nema nikakvih problema i da je Arojo taj koji se ponašao nedolično. Podsetimo, pre Aroja, klub su prethodnih meseci zbog dugovanja napustili Aldemir, Aradori, Džavai i Marić.

Arojo se loše poneo prema Galatasaraju. U nedelju je trebalo da imamo sastanak o produžetku njegovog ugovora, trebalo je da pregovaramo, ali se on odjednom predomislio i nije se ni pojavio. Nije istina da ga nismo plaćali. Što se tiče srpskih igrača, igraće protiv Reala, ne idu oni nigde“, rekao je Džem Kina, član Upravnog odbora Galatasaraja.

Košarkaši Galatasaraja trenutno drže sedmo mesto na tabeli grupe E Top16 faze Evrolige sa dve pobede i šest poraza, a u petak gostuju Realu. Naredne nedelje ugostiće Crvenu zvezdu u istom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: