"U Juveu pravila, u Romi ludilo"

Italijanski napadač Antonio Kasano kaže da je 2001. godine odabrao da pređe u Romu umesto u Juventus jer mu je “potrebna sloboda“.

Izvor: SO

Utorak, 03.03.2015.

19:00

Default images
Beta/AP

Kasano je sa 19 godina kao jedan od najtalentovanijih napadača u zemlji prešao u ’Vučicu’, u kojoj se zadržao pet sezona.

“Proveo sam zabavno vreme u Romi. Izabrao sam je pre Juventusa iz mnogo razloga. Nikada ne bih promenio taj izbor – Roma je za mene bila idealan tim u idealnom gradu“, kaže sadašnji napadač Parme.

“Oni koji odu u Juventus sve vreme moraju da se ponašaju u skladu sa pravilima. Uvek moraš da uradiš pravu stvar, da budeš savršen i da sve radiš perfektno. Napraviš jednu grešku i letiš napolje, a meni je potrebno moje ludilo i moja sloboda. Roma je bila savršena za mene, a Juventus sam odbio četiri puta tokom karijere“, dodao je 32-godišnji fudbaler.

Kasano je oduševljen svojim nekadašnjim saigračem Frančeskom Totijem.

“Čak i sa 38 godina i dalje je u odličnoj formi i drago mi je zbog toga. A još sam srećniji kad on kaže da je od svih zvezda sa kojima je igramo Antonio bio najjači – to je istina“, rekao je uz smeh Kasano.

Osim u Bariju, Romi i Parmi, Kasano je tokom karijere nosio dres Reala, Sampdorije, Milana i Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: