Zašto Jovović ne dolazi u Zvezdu?

Talentovani fudbaler Vladimir Jovović ipak neće preći iz Sutjeske u Crvenu zvezdu, prenose crnogorski mediji.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

09:51

Default images
foto: Beta/AP

Iako se ne zna zvaničan razlog neuspeha transfera 21-godišnjeg veznog igrača, spekuliše se o dve opcije.

Prva, realnija, je da Zvezda ne može da garantuje Nikšićanima 100.00 za obeštećenje. Druga, manje realna, je zbog navijačkog opredeljenja Jovovića, koji je navodno pristalica najvećeg Zvezdinog rivala Partizana.

Transfer su navodno stopirale "Delije", koje kao u slučaju Stefana Babovića letos nisu želele da na Rajko Mitić stadionu igra fudbaler koji navija za omraženog crno-belog rivala, prenose mediji u Crnoj Gori.

Jovović na leto postaje slobodan igrač, pa će crveno-beli verovatno tada pokušati opet da ga dovedu u svoje redove, ali će imati znatno teži zadatak jer je on navodno interesantan premijerligašima – Aston Vili, Kristal Palasu, Kvins Park Rendžersima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: