Rodžers: Staridž spreman za Čelsi

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da bi Danijel Staridž mogao da se vrati na teren u revanš utakmici polufinala Liga kupa sa Čelsijem.

Izvor: NL

Ponedeljak, 26.01.2015.

14:04

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Staridž nije igrao od avgusta prošle godine zbog serije povreda, a nedvano je zbog problema sa butnim mišićem bio na rehabilitaciji u SAD.

"Nadam se da će biti spreman. Trenirao je dobro, posebno juče i polako se vraća u normalu. Sigurno nećemo rizikovati. Dugo je bio odsutan i moramo da budemo sigurni da je maksimalno spreman", rekao je Rodžers.

On se osvrnuo na neočekivanu eliminaciju Čelsija u četvrtom kolu FA kupa od trećeligaša Bredforda - 4:2.

"Zabeležili su težak rezultat za vikend, ali i dalje su izvanredan i opasan tim. Neće biti lako, suprostavićemo im se bez straha i naša vera je u napadu. Obe ekipe imaju veliki motiv da dodju do finala na Vembliju", poručio je Rodžers.

Prvi meč između Liverpula i Čelsija završen je nerešeno 1:1, a revanš je u utorak od 20.45 na stadionu Stamford Bridž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: