"Šestica" Barse, Mesi 2+2

Fudbaleri Barselone deklasirali su Elče 6:0, a Lionel Mesi bio je odgovoran za četiri gola, u 20. kolu Primere.

Izvor: AK

Subota, 24.01.2015.

20:00

Default images
foto: Beta/AP

Argentinac je dao dva i namestio još dva gola, oba Nejmaru, koji je zabeležio asistenciju prilikom pogotka Pedra, a sve je počelo od Đerara Pikea u prvom poluvremenu.

Barselona i dalje prati Real u stopu, ima bod manje, ali i utakmicu više od najvećeg rivala i lidera šampionata.

Katalonci su krenuli silovito, već u 14. minutu sjajno je šutirao Đordi Alba, ali je senzacionalan gol izostao zbog svega nekoliko centimetara.

Nekoliko minuta kasnije promašio je i Mesi, da bi sredinom poluvremena prvi put zapretio Elče, ali je Klaudio Bravo bio siguran na golu gostiju.

Domaćin je odolevao 35 minuta Kataloncima, a bunker je probio Đerar Pike posle odbitka.

Nije bilo uzbuđenja narednih 20 minuta, kada se dogodio ključni trenutak meča. Serhio Pelegrin je oborio jednog igrača Barse, napravio penal i zaradio isključenje.

Mesi je duplirao vođstvo iz penala, nakon čega je dva puta asistirao Nejmaru za golove iz kaznenog prostora.

Dva minuta pre kraja Barta je pomogao Argentincu da postigne drugi gol, da bi u 93. minutu Nejmar pronašao Pedra za konačan rezultat.

U prvom meču dana Real je posle preokreta sa igračem manje slavio u Kordobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: