Boričić: Selektor? Radimo na tome

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić potvrdio je za B92 da i dalje traje potraga za novim selektorom.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 25.12.2014.

13:24

Default images

Odbojkaška reprezentacija ostala je bez selektora posle ostavke Igora Kolakovića, koji se povukao nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, u septembru.

Srbija je zauzela deveto mesto na planetarnom šampionatu, pošto je eliminisana u drugoj fazi. Takmičenje je završila sa skorom od pet pobeda i četiri poraza.

Od tada je nacionalni tim bez selektora, poslednjih meseci su u medijima spominjani Nikola Grbić i Boba Kovač, ali obojica imaju čvrste ugovore sa Peruđom, odnosno Iranom.

„Selektor? Polako, radimo na tome“, kratak je bio Boričić za B92.

Za sada nema nagoveštaja ko bi mogao da zameni Kolakovića, ali u Odbojkaškom savezu imaju vremena da razmisle o kandidatima, pošto reprezentaciju naredno takmičenje čeka tek u maju sledeće godine, a to je Svetska liga. Naredne godine, srpski odbojkaši će igrati i na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj i Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: