Van Gal: Ja najbolji? Zbunjen sam

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da je iznenađen odlukom da bude izabran za najboljeg trenera u Holandiji.

Izvor:

Sreda, 17.12.2014.

13:29

Default images

On smatra da nije zaslužio nagradu jer reprezentacija, za vreme dok je on bio selektor, kako je rekao – "nije osvojila ništa u Brazilu".

Reprezentacija Holandije osvojila je treće mesto na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Van Galu je nagrada dodeljena na svečanosti u Amsterdamu, a on je priznao da je zbunjen.

"Stojim ovde s pomešanim osećanjima... Mi smo završili na trećem mestu, a ovde je prisutno toliko olimpijskih i svetskih šampiona. Možda sam osvojio ovu nagradu zbog medija", rekao je Van Gal.

On je dodao i da nije bio siguran da li uopšte treba da prisustvuje dodeli nagrada.

"Nisam bio siguran ni da li da se pojavim, jer fudbal obično ne dobija ovakve nagrade. Ali, na kraju, shvatio sam da se uvek treba pojaviti ako ste nominovani za nešto i sada stojim ovde kao pobednik", rekao je Van Gal.

Fudbalska reprezentacija izabrana je za najbolji tim u Holandiji za 2014. godinu, dok je igrač Bajerna iz Minhena Arjen Roben proglašen za sportistu godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: