Maskerano najbolji igrač Barselone

Havijer Maskerano, na iznenađenje mnogih, izabran je za najboljeg igrača fudbalskog kluba Barselona u prethodnoj sezoni.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 30.10.2014.

18:53

Default images

Maskerano je tako nasledio sunarodnika Lionela Mesija, koji je biran za najboljeg igrača tima u prethodna tri navrata.

Nagrada nosi naziv „Memorijal Aldo Rovira“, u znak sećanja na člana kluba koji je 2009. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći.

„Hvala svima koji su glasali da ja dobijem ovu nagradu. Trudićemo se da nastavimo da radimo stvari kao i do sada, sa istom dozom posvećenosti, dok pokušavamo da ostanemo verni onome što klub traži od nas, a traži mnogo“, rekao je Maskerano na ceremoniji dodele priznanja.

Predsednik Barselone Đosep Marija Bartomeu bio je jedan od onih koji je glasao.

„Ja sam bio jedan od onih koji je izabrao Havijera Maskerana. I, Havijere, moram da ti kažem da je u početku bilo mnogo rasprave. Ali, kada je tvoje ime iskočilo, odluka je bila gotovo jednoglasna i ovo je veoma zaslužena nagrada“, rekao je Bartomeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: