RVP: Van Gal ima zlatni k****

Napadač Mančester Junajteda Robin van Persi otkrio je da se zajedno sa saigračima iz reprezentacije našalio na račun Luja van Gala i njegovog polnog organa.

Izvor: MLN

Četvrtak, 18.09.2014.

17:14

Default images

On je dodao da to nije bilo iz zle namere, kao i da jako poštuje čoveka sa kojim je ovog leta umalo osvojio Svetsko prvenstvo.

Van Gal je i ranije bio u centru pažnje zbog sličnih tema, budući da je pred ekipom Bajerna koju je nekad vodio skinuo donji veš kako bi demonstrirao sopstveni autoritet.

"To što sam rekao je izraz specifičan za holandski jezik. Kada kažeš da neko ima zlatni k****, to znači da mu sve ide od ruke, da je majstor u svom poslu, ali i da ima neverovatnu količinu sreće. On je najzaslužniji za naš uspeh i polufinale u Brazilu. To je naš šef, ne mislimo ništa loše kada to izgovorimo", rekao je Van Persi.
Kada su novinari u Holandiji upitali Van Gala da potvrdi ovu informaciju, on nije bio preterano raspoložen za razgovor.

"Ne znam šta da kažem. Pitajte moju ženu, ona će to bolje znati", bez osmeha je odgovorio menadžer Mančester Junajteda.

Uprkos činjenici da je u avgustu napunio 63 godine, Van Gal je i dalje poznat po svom energičnom, sarkastičnom i skoro ratobornom načinu ophođenja prema medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: