Pjanić: Očekivali smo ovakav nastup

Vezni igrač Rome Miralem Pjanić očekivao je nastup kakav je tim prikazao u pobedi nad CSKA sa 5:1, u prvom kolu Lige šampiona.

Izvor: AK

Četvrtak, 18.09.2014.

08:58

Default images

Rimljani su već u prvom poluvremenu deklasirali "armejce" i na sjajan način se posle tri godine pauze vratila u elitno takmičenje.

"Bilo je važno da pobedimo i to smo uradili. Otvorili smo jako utakmicu, onako kako je trener i tražio od nas, te smo svaku priliku pretvorili u pogodak. Stavili smo im do znanja koliko smo kvalitetni", rekao je Pjanić.

Roma se posle dve godine pauze vratila na evropsku scenu, a posle tri u Ligu šampiona. Nakon CSKA očekuju je mnogo teži izazovi, Bajern i Mančester Siti.

"Ovo je drugačije takmičenje i sve ekipe su pogodne za naš stil, jer u Seriji A se protivnici zatvore i teško je probiti njihovu odbranu. Igrali smo protiv dobre ekipe, ali na kraju se činilo lako jer smo igrali sa mnogo napora. Znamo da je ova grupa jako teška i pobeda na početku nam je dobro došla", rekao je Pjanić.

Roma je prošle sezone bila jedini dostojan konkurent Juventusu u Seriji A, zadržala je kičmu tima, pa se dosta očekuje i u Evropi.

"Tim je isti kao i prošle godine, ali sada imamo više alternativa i svakako želimo da napravimo mnogo ove godine. Od utakmice do utakmice ćemo biti fizički jači i igraćemo još bolje", zaključio je reprezentativac BiH.

U sledećem kolu Roma gostuje šampionu Engleske Mančester Sitiju, koji mora da pobedi nakon poraza u Minhenu na premijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: