Di Marija traži da napusti Real

Trener Reala Karlo Anćeloti rekao je da je Anhel di Marija zatražio da napusti "kraljevski klub", dok je Samir Kedira odbio da produži ugovr.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

14:45

Default images

Di Marija i Kedira izgubili su mesto u startnoj postavi dolaskom u Real Džejmsa Rodrigeza i Tonija Krosa.

"Di Marija je zatražio da ode ovog leta. Odbio je ponudu kluba da ostane u Madridu. Naći ćemo rešenje za njega do kraja prelaznog roka. Kediri ugovor ističe za godinu dana, ali njegova situacija je drugačije od Di Marije, jer nije tražio da ode", rekao je Ančeloti

Di Marija je u poslednje vreme bio dovodjen u vezu sa Pari Sen Žermenom i Mančester Junajtedom.

"Ako ne može da pronadje rešenje za svoju budućnost, nastaviće da radi ovde, nemamo problema s tim, rado ćemo ga prihvatiti", dodao je Ančeloti.

Italijanski stručnjak rekao je da povreda Kristijana Ronalda nije ozbiljna i da je Portugalac spreman za revanš meč španskog Superkupa protiv gradskog rivala Atletika.

"Trenirao je dobro i spreman je za sutra. Možete ga očekivati u startnoj postavi", rekao je Ančeloti.

Prvi meč španskog Superkupa završen je nerešeno 1:1, a revanš se igra sutra od 23 na Visente Kalderonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: