Ančeloti o CR, Hamesu, Di Mariji...

Trener Reala Karlo Ančeloti izjavio je da povreda Kristijana Ronalda ne deluje ozbiljno, ali da će Portugalac otići na dodatne preglede.

Izvor: SO

Sreda, 20.08.2014.

08:27

Default images

Tokom prvog meča Superkupa Španije sa Atletikom Ronaldo se požalio na bol u zadnjoj loži, pa je zamenjen na poluvremenu.

”Kristijano je osetio bol i nije se osećao udobno na terenu. Uradićemo testove, ali na prvi pogled ne deluje da je nešto ozbiljno”, kazao je Ančeloti.

Ronaldo u poslednje vreme ima mnogo problema sa povredama, što sigurno brine sve u Realu. Ipak, ne moraju da budu zabrinuti zbog Hamesa Rodrigesa koji je postigao svoj prvi takmičarski gol za ‘kraljevski’ klub.

”Bio je veoma dobar, cela ekipa bila je konkretnija u nastavku meča. Gol koji je postigao dao mu je samopouzdanje. Mislim da smo igrali u vrhunskom ritmu i da smo kontrolisali utakmicu – igrali smo presing visoko, zadovoljan sam veznim redom. Atletiko ima blagu prednost, ali daćemo sve od sebe da osvojimo trofej u petak”, izjavio je Ančeloti.

Anhel di Marija ušao je u igru u 78. minutu, a Ančelotija su ponovo pitali za budućnost Argentince.

”Di Marija je jedan od mnogo dobrih igrača, ali mislim da je on zaboravio Kristijana, koji je osvojio Zlatnu loptu, i Bejla, koji je dao gol u finalu Lige šampina. Di Marija je igrač Reala i koristiću ga kako želim”, rekao je Ančeloti.

Iker Kasiljas branio je na obe zvanične Realove utakmice do sada, a Ančeloti kaže da je odlučio ko će biti prvi golman ove sezone (Kasiljas ili Kejlor Navas), ali da to još ne želi da saopšti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: