Rajković: Sreća ovoga puta uz njih

Golman omladinske selekcije Srbije Predrag Rajković rekao je da je njegov tim bio blizu finala, ali da su Portugalci imali više sreće.

Izvor: B92

Utorak, 29.07.2014.

09:00

Default images

"Portugalci su ovog puta imali više sreće. Dva puta sam dobro procenio stranu, ali nisam uspeo da odbranim još neki udarac. Tokom šampionata smo imali puno pehova, ali smo pokazali da imamo snažan mentalitet i bili blizu finala. Plasmanom na SP smo ispunili primarni cilj i nadam se još boljim rezultatima na Novom Zelandu sledeće godine", rekao je Rajković.

Čuvar mreže Crvene zvezde je bio junak prošlogodišnjeg polufinala u Litvaniji, kada su 'Orlići' stigli do trofeja, takođe protiv Portugalije. Ipak, sreća je ovoga puta bila na strani njegovog kolege.

Mijat Gaćinović, koji je promašajem otvorio seriju jedanesteraca, rekao je da mu je žao što se turnir završio na ovaj način – istakavši da će ova generacija imati šta da pokaže na Mundijalu za mlade.

"Nije me hteo gol tokom celog Šampionata. To se videlo i prilikom izvođenja jedanaesterca. Ovog puta su Portugalci imali više sreće od nas i žao mi je što sam ovako završio takmičenje sa mojom generacijom. Izgubili smo na lutriji. Drago mi je što ćemo ponovo biti zajedno na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, gde ćemo imati šta da pokažemo", rekao je Gaćinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: