Savović: Definitivno najteža grupa

Krilni centar Crvene zvezda Boris Savović kaže da je grupa u kojoj su crveno-beli najteža u Evrokupu, ali ne da nema predaje.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2013.

13:14

Default images

"Ovo je definitivno najteža grupa Last 16 faze. U Uniksu igraju trojica košarkaša koji su prošle godine nastupali na fajnal foru Evrolige. Galatasaraj je prepun kvalitetnih igraca, Ulm je drugoplasirani tim nemačke lige u kojoj igraju dva tima ucesnika Top 16 faze Evrolige. Mi se borimo. Nema odustajanja. Ukoliko prođemo u četvrtfinale, biće to veliki uspeh".

Jedan od najatraktivnijih poteza na utakmici izveo je upravo Savović - prvo je izblokirao Četmena, a zatim je istrčao kontru i sjajno zakucao posle dodavanja Nelsona i tako je podigao Pionir na noge.

"Atraktivnost na terenu nije mi u prvom planu. Najbitnije mi je da radim ono što ce pomoći Zvezdi da dođe do pobede, a to je da budem čvrst, stabilan u odbrani i efikasan i kvalitetan u saradnji u napadu. Sa druge strane, mi košarku igramo za navijače, a oni su ove godine fantastični. Kada god nam se na terenu ukaže prilika, mi ćemo ih nagrađivati takvim atraktivnim potezima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: