Gašić: Igrači svesni situacije

Košarkaši Partizana pokušaće na gostovanju Krki u Novom Mestu da zabeleže pobedu posle dva vezana neuspeha u Jadranskoj ligi i da trijumfom završe 2012. godinu.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 21.12.2012.

15:17

Default images

"Na nama je da pokušamo da pronađemo izlaz iz perioda utakmica koje smo gubili u poslednjim sekundama, odnosno da dođemo u situaciju da u narednim mečevima prelomimo rezultat u nekom mnogo povoljnijem periodu po nas", rekao je pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić za sajt kluba.

Gašić će voditi ekipu, pošto je prvi trener Duško Vujošević suspendovan.

"Krka je veoma dobar tim, poslednjih nekoliko godina uspeli su da prekinu dominaciju Olimpije u slovenačkom šampionatu. Ove godine su nešto slabije startovali u Jadranskoj ligi, ali imaju respektabilan sastav, koji čine veoma iskusni igrači”.

Partizan je u prethodna dva kola Jadranske lige izgubio od Zadra i Solnoka, a upisao je poraz i u Evroligi od Bamberga.

"Činjenica jeste da su tri poraza iza nas, ali jednostavno mislim da su igrači svesni jako dobro celokupne situacije i očekujem njihovu reakciju. Odigraćemo izuzetno motivisano, sa punom mobilnošću, da nametnemo naš stil igre i sigurno je da, kao i uvek, očekujemo pobedu", zaključio je Gašić.

Partizan je u dosadašnjem toku regionalne lige zabeležio devet pobeda i pet poraza, dok Krka ima učinak 5-9.

Srpski klub saopštio i da mu je disciplinska komisija Jadranske lige izrekla novčanu kaznu od 1.000 evra zbog loše organizacije (upotreba pirotehničkih sredstava) utakmice 12. kola sa skopskim MZT-om.

Utakmica 15. kola Jadranske lige između Krke i Partizana igra se u subotu od 17 sati u Novom Mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: