Španski mediji: Sramota!

Španski mediji sa nevericom i zgražavanjem izveštavaju o odlaganju meča na "Stadionu de la Valjekas", usled sabotiranja osvetljenja.

Izvor:

Ponedeljak, 24.09.2012.

13:05

Default images

Mediji navode da su čelnici Valjekana od svega naprvavili farsu i da su učinili da najjača španska liga izgleda kao "banana republika".

"Slika na kojoj pet radnika radi, a sto njih stoji sa strane i nemo posmatra. To je slika španske lige. Najupečatljiviji momenat je sigurno kada radnik, sa sve cigarom u ustima, pokušava da izolir trakom otkloni kvar na osvetljenju", navodi kolumnista "Marke"

Meč koji je trebalo da se odigra u nedelju od 21.30 odložen je za ponedeljak za 20 sati, a iz Reala su rekli da ne žele da rizikuju, i složili se sa odlukom da bi bilo najbolje da se meč odigra dan kasnije, jer ne žele da da usred meča nestane osvetljenje.

Kolumnista španske "Marke" je nastavio da se bavi problemima uzdrmane španske lige.

"Slabe posete, finansijski problemi, nebulozna vremena početka utakmica su rak rane španske lige , a slučaj sa reflektorima je poslednji znak da i sama država mora nešto da preduzme. Neke nižerazredne lige su bolje organizovane od, navodno, najjače španske lige", zaključio je, u oštrom tonu, Roberto Palomar.

Kolumnista "Asa" je otišao čak korak dalje i nazvao nedeljni incident novim vidom kriminala - "fudbalskim terorizmom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: