Martins definitvno u Levanteu

Fudbaleri Partizana imaće brigu manje u Ligi Evrope, jer je Obafemi Martins definitivno napustio Rubin iz Kazanja.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2012.

21:05

Default images

Martins je u petak konačno potpisao ugovor sa Levanteom, posle celonedeljnih pregovora.

Rubin je konačno pristao na sporazumni prekid ugovora sa nigerijskim reprezentativcem, a on je potpisao ugovor koji mu u Primeri garantuje godišnju platu od oko 600 hiljada evra.

Martins je igrao za Inter iz Milana, pre nego što se preselio na Ostrvo, gde je nastupao za Njukasl. U to vreme bio je u središtu kontorverze u vezi sa godinom rođenja – tadašnji saigrač iz kluba i reprezentacije Selestin Babajaro rekao je medijima da se raduje dolasku igrača sa kojim se zna iz mlađih kategorija nigerijske reprezentacije, iako je po zvaničnim podacima razlika između njih veća od 6 godina.

Karijeru su mu u priličnoj meri obeležile povrede i porodične tragedije.

Usledio je transfer u Volfzburg, pa 10 miliona vredni prelazak u Tatarstan, ali se tamo nije snašao, imao je problema sa povredama i retko bio u timu. Vratio se u Englesku, na pozajmicu Birmingemu, a ovo meseca konačno okončao boravak u Rusiji transferom u Levante.

Stalno mesto u timu bilo je prioritet za igrača, koji je pristao na znatno manju platu, a u Levanteu se to podrazumeva, posle potpune promene tima. Martins bi trebalo da preuzme poziciju od Arune Konea, koji se preselio u Vigan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: