Vilja prvi put trenirao sa ekipom

Fudbaleri Barselone počeli su u sredu pripreme za predstojeću sezonu, a španski reprezentativac David Vilja odradio je prvi trening otkako je slomio nogu.

Izvor: AK

Sreda, 18.07.2012.

18:27

Default images

Vilja je doživeo tešku povredu prošlog decembra, a u sredu je prvi put radio sa ekipom, doduše smanjenim intenzitetom pod kontrolom medicinskog tima Barse.

Novi trener Katalonaca Tito Vilanova počeo je pripreme sa 21 fudbalerom, od čega su 13 iz prvog tima, a preostalih osam prvotimaca (reprezentativci Španije) ekipi će se priključiti do 30. jula-

"Bilo je to lepo iznenađenje. Video sam ga (Vilju, prim. auit) pre odmora i sad znam da je naporno radio preko leta jer je mnogo bolje. Važno je da tako i nastavi. Nećemo ga požurivati ili određivati datum njegova povratka", izjavio je Vilanova koji je potvrdio da ima dovoljno kvalitetnih napadača tako da tokom leta neće kupovati nove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: