Rendžersu zabranjeni transferi

Škotski fudbalski klub Rendžers je kažnjen sa 12 meseci zabrane dovođenja i registrovanja igrača starijih od 17 godina od strane Fudbalske asocijacije Škotske.

Izvor:

Utorak, 24.04.2012.

11:50

Default images

Dosadašnji vlasnik kluba Kreg Vajt kažnjen je sa 200.000 funti i doživotnom zabranom obavljanja dužnosti u škotskom fudbalu.

Vajt je povodom kazne izjavio "da ga nije briga", i da nema nameru da je plati.

Fudbalska asocijacija je navela da će kazne biti obrazložene u najkraćem mogućem roku, u saopštenju se između ostalog navodi da kažnjeni imaju rok od tri dana na žalbu.

'Policajci' su ranije ove godine proglasili bankrot, usled katastrofalne finansiske situacije. Klub je upao u stečaj i brigu nad klubom je preuzela stečajna uprava koja je na sve načine pokušala da spasi klub i da stabilizuje situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: