Mamić steže kaiš

Izvršni odbor Dinama odlučio je da igračima isplati samo 50 posto predviđenih premija za ulazak u grupnu fazu LŠ, zbog loše igre i rezultata.

Izvor: ÈŽ

Sreda, 25.01.2012.

02:19

Default images

IO smatra da je to ozbiljno narušilo tržišnu vrednost kluba, pojedinačnu vrednost igrača i ugled kluba, što povlači manje inetresovanje sponzora i pad vrednosti transfera.

Zbog održavanja ukupne finansijske likvidnosti kluba, Dinamo će promeniti dinamiku uplate ugovornih obaveza igračima kluba. Na račune će im biti isplaćivan maksimalan mesečni iznos od 45320 kuna bruto plus PDV.

Ostatak će igračima čija godišnja primanja iznose više od 543,845 kuna bruto plus PDV biti isplaćen tek nakon što klub u 2012. godini ostvari značajniji finansijski prihod od transfera igrača ili od rezultata u UEFA takmičenjima 2012./2013.

Zbog dugoročno otežanih ekonomskih uslova u kojima klub posluje, i nedostatka značajnijih planiranih prihoda u 2012. godini i zbog činjenice da je klub zadnji značajniji prihod od transfera igrača ostvario u leto 2010. godine odlaskom Marija Madžukića u Volfsburg, klub će modifikovati troškove vezane uz ugovorne obaveze prema igračima.

Onim igračima s godišnjim primanjima do 755.340 kuna bruto plus PDV ugovori ostaju isti, a vredniji ugovori se proporcionalno smanjuju. Najgore će proći oni s primanjima preko 2.266.000 kuna godišnje, njihovi ugovori smanjiće se za 25 posto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: