De Santis: "Oduševljeni smo"

Golman Napolija Morgan de Santis izjavio je da su u timu oduševljeni pobedom nad Mančester sitijem u 5. kolu Lige šampiona (2:1), ali da posao još nije gotov.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 23.11.2011.

13:31

Default images

“Bilo je nekoliko fudbalera koji su zaslužili epitet igrača meča – Kavani je dao dva gola, Laveci je igrao sjajno, zapravo je cela ekipa igrala fantastično . Oduševljeni smo pobedom, mislim da smo je zaslužili. Igrali smo dobro od početka do kraja i mogli smo nekoliko puta da damo i treći gol”.

“Sada je kao da imamo pred sobom veliku tortu, ali ostaje nam još da stavimo šlag na vrh u Španiji”, dodao je 34-godišnji čuvar mreže.

Napoli ima osam bodova, jedan više od trećeplasiranog Sitija, a u poslednjem kolu gostuje Viljarealu.

“Nismo mislili da ćemo se naći u ovoj poziciji – idemo na gostovanje Viljarealu i sve zavisi samo od nas, tome se nismo nadali pre početka s obzirom na sastav grupe. Plasman u osminu finala bio bi značajan rezultat za grad i za italijanski fudbal. Vredno smo radili i ne smemo da propustimo priliku u Španiji”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: