Stanojević: "Partizan nije u krizi"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa nije u krizi, ali da mora da ispravi greške iz prethodna dva meča.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.08.2011.

18:56

Default images

„Crno-beli“ su u prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igrali nerešeno sa Šamrokom, a tri dana kasnije izgubili su na gostovanju Slobodi Sevojno.

„Osećaju se posledice tektonskih promena u ekipi. Nedostaje nam sinhronizacija, uigranost jer smo doveli 15 novih igrača i jasno je da su usled toga oscilacije neminovnost“, rekao je Stanojević.

Trener šampiona Srbije kaže da problemi postoje, ali da nema krize.

„Nema elemenata za takvu kvalifikaciju! Ne bežim od ocene da smo igrali loše, ali nas protivnik nije „gazio“ 90 minuta i stvarao nam šanse sve vreme. Pre će biti da smo izgubili zbog individualnih i grupnih grešaka“, izjavio je Stanojević.

Partizan u četvrtak od 20.30 časova dočekuje Šamrok u revanšu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: