Neverovatan gol, ali u svoju mrežu

Mladi Karl Dženkinson bio je prvo pojačanje Arsenala ovog leta, a navijači ‘tobdžija’ dobro će ga zapamtiti već posle tri utakmice u dresu londonskog tima.

Izvor: B92, Yahoo sports

Ponedeljak, 25.07.2011.

17:41

Default images

Dženkinson je na prijateljskoj utakmici sa Kelnom postigao spektakularni autogol – u želji da izbije loptu što dalje od gola 19-godišnji štoper lobovao je svog golmana Vojčeha Šćesnog sa 20-ak metara. Nije baš početak iz snova u novom klubu…



Dženkinson je na Emirejts stigao iz Čarltona, u kojem je bio od osme godine. U seniorskom timu ima samo devet nastupa. U mlađim kategorijama igra za reprezentaciju Finske, pošto mu je majka iz te zemlje.

Kako ističu britanski mediji, to nije najlepši autogol koji je dao jedan fudbaler Arsenala – ‘šampion’ je Li Dikson i njegov umešni lob u duelu sa Koventrijem:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: