Mihajlović zvanično u Zvezdi

Kao što je B92 najavio Danijel Mihajlović, doskorašnji kapiten Jagodine, potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Utorak, 24.08.2010.

13:58

Default images

Mihajlović se tako vratio u redove crveno-belih, čiju je školu prošao, i ispunio dečački san, da se vrati u ‘svoj klub’ i zaigra za prvi tim.

U dresu prvog tima Crvene zvezde Mihajlović će debitovati već predstojećeg vikenda i to protiv svog bivšeg kluba Jagodine.

Konačno sam potpisao ugovor za Crvenu zvezdu, u kojoj sam pre deset godina igrao za pionire. Pokušaću što pre da se nametnem stučnom štabu i da u najkraćem mogućem roku zaigram za prvi tim. Odradio sam prvi trening i nadam se da ću uspeti da se prilagodim i izborim za mesto u ekipi”, istakao je Mihajlović na potpisivanju ugovora u Fudbalskom savezu Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: