Tošić u CSKA za 10 miliona evra

Kako najavljuju ruski mediji, a prenosi „Sport“, dosadašnji fudbaler Mančester Junajteda Zoran Tošić od naredne sezone igraće za moskovski CSKA.

Izvor: SO

Nedelja, 13.06.2010.

09:05

Default images

Transfer Tošića u tabor Moskovljana vredan je 9,7 miliona evra, što je četvrti najskuplji transfer u istoriji ruskog fudbala.

Rekord drži Portugalac rođen u Venecueli Dani, koji je za 30 miliona evra prešao iz Dinama iz Moskve u Zenit.

'Bambi' Tošić je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u nemačkom Kelnu, postigao je pet golova i nametnuo se kao jedan od vodećih igrača. ’Jarčevi’ su želeli da ga zadrže, ali nisu imali dovoljno novca da otkupe njegov ugovor.

Pre Junajteda, reprezentativac Srbije nastupao je za Partizan, Budućnost iz Banatskog Dvora i Proleter iz Zrenjanina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: