Ivanović – Janković (sreda, 12.00)

Dve najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković u sredu od 12 časova sastaju se u drugom kolu turnira u Madridu.

Izvor: B92

Utorak, 11.05.2010.

21:41

Default images

Ivanovićeva i Jankovićeva će otvoriti program na terenu „Manolo Santana“, a to će im biti deveti međusobni susret. Osvajačica Rolan Garosa iz 2008. godine je šest puta teren napuštala kao pobednica, ali su njih dve poslednji susret odigrale upravo pre dve godine kada je slavila Jankovićeva, trenutno četvrta teniserka sveta.

Posle loše prethodne sezone i početka ove, Ivanovićeva je prvi put posle nekoliko godina ispala iz 50 najboljih igračica na WTA listi. Jankovićeva je konstatntnija i pored nekoliko padova uspela je da se zadrži u Top 10.

Prethodne nedelje obe su odlično igrale u na turniru u Rimu i obe je pobedila ista teniserka, Marija Hose Martines Sančes, Ivanovićevu u polufinalu, a Jankovićevu u finalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: