Hidink preuzima Juventus?

Čelnici torinskog Juventusa nalaze se na korak od potpisivanja ugovora sa poznatim holandskim stručnjakom Gusom Hidinkom, objavili su italijanski mediji.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 29.12.2009.

15:30

Default images

Lokalni novinari tvrde da se tehnički direktor "crno belih" Roberto Betega sastao sa 63. godišnjim Holanđaninom i da je precizirao detalje ugovora, koji će ubrzo biti potpisan. Juventus se ove sezone nalazi u velikoj krizi. U Ligi šampiona ispao je od Bajerna nakon poraza na svom terenu 4:1, a u prvenstvu Italije u poslednjih šest utakmica zabeležio je čak pet poraza.

Čelnici torinskog kluba do sada su tvrdili da je trener Ćiro Ferara siguran na svojoj poziciji, uprkos brojnim neuspesima, ali italijanski novinari tvrde da je samo pitanje dana kada će četrdesetdvogodišnji stručjnak dobiti otkaz.

Hidink se od 2006. godine nalazi na mestu selektora ruske reprezentacije, a prošle sezone jedno vreme je predvodio engleski Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: