KKCZ: Hvala Petroviću

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je zahvalan bivšem treneru Acu Petroviću na svemu što je uradio od trenutka kada je preuzeo vođenje tima.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 25.12.2009.

17:29

Default images

Petrović je postao trener crveno-belih nekoliko nedelja pre starta sezone, a na tom mestu se zadržao do četvrtka, kada je sporazumno raskinut ugovor između njega i kluba. Tim povodom se klub sa Malog Kalemegdana oglasio saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

Košarkaški klub Crvena zvezda zahvalan je Acu Petroviću za sve što je uradio od trenutka kada je stao na čelo stručnog štaba. Naglašavamo da je Petrović u Evrokupu postigao odličan rezultat u dosadašnjem toku takmičenja, doveo je posle četiri kola ekipu do, gotovo izvesnog, plasmana u narednu fazu, dok je i pored osam poraza u NLB ligi, Crvena zvezda najbolje partije pružila protiv najboljih - Cibone i Partizana. Ove pobede ostvarene su u momentu kada igrači zbog teške ekonomske situacije nisu redovno isplaćivani. Takođe, svesni smo i činjenice da je Petrović pred poslednju utakmicu sa ekipom Budućnosti u timu imao i dva igrača koji su dan pre meča zatražila raskid ugovora, što je sigurno predstavljalo dodatni problem”.

S druge strane, Upravni odbor nema čarobni štapić da nagomilane probleme odmah reši. Rešavamo ih postepeno, a po izmirenim obavezama prema igračima, Crvena zvezda je među pet ekipa u NLB ligi. Sigurno se ne ponosimo činjenicom da kasnimo sa platama, ali maksimalno se trudimo da obezbedimo normalno funkcionisanje kluba. Mi jesmo klub koji funkcioniše na profesionalnom nivou ali za rad i rezultate u Zvezdi neophodne su i emocije, kod igrača, uprave i navijača”.

Aci Petroviću želimo puno sreće i uspeha u daljoj trenerskoj karijeri”, kaže se u saopštenju Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: