Kobajaši uzbuđen pred debi u F1

Kamui Kobajaši, vozač Tojote koji će menjati povređenog Tima Gloka na Velikoj nagradi Brazila, željno iščekuje svoj debi u Formuli 1.

Izvor: B92, Sky sports

Ponedeljak, 12.10.2009.

21:35

Default images

„Ovo je neverovatna prilika za mene, ali šteta je za Tima jer znam koliko je želeo da učestvuje na ovoj trci. Srećom, već sam malo vozio u petak na Suzuki i to će mi koristiti predstojećeg vikenda, iako je tamo staza bila mokra“, izjavio je Kobajaši.

„Nikada ranije nisam vozio na Interlagosu, ali znam kako izgleda staza preko video-igrica i televizije, tako da mislim da mi neće biti potrebno mnogo vremena da naučim“, dodao je 23-godišnji Kobajaši.

Japanac kaže da nije ni pod kakvim pritiskom, ali da će se truditi koliko može.

„Biće to težak vikend, ali osećam se spremnim za izazov i znam da me ekipa maksimalno podržava. Pre nekoliko dana nisam ni znao da ću voziti, tako da je nemoguće sada postavljati ciljeve. Želim samo da učinim sebe ponosnim, da završim trku bez problema, a sve više od toga je bonus“, kaže Kobajaši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: