Otkazao i Pavlović

Izvor: B92, Mondo

Petak, 30.06.2006.

20:14

Default images

Selektor reprezentacije SCG Dragan Šakota svakodnevno nailazi na probleme oko kompletiranja tima, iako pripreme za Svetsko prvenstvo još nisu počele.

Posle otkaza Dejana Milojevića, koji je posle potpisivanja ugovora i promocije u Pamesi otkazao selektoru Draganu Šakoti zbog povrede "skakačkog kolena", Aleksandar Pavlović učinio je istu stvar.

"Sport" prenosi da član Klivlenda Kavalirsa već u ponedeljak mora da otputuje u SAD, gde će, po izričitoj preporuci kluba, učestvovati u Letnjoj ligi i tako se pripremiti za nastupajuću NBA sezonu.

S obzirom da Pavlović ima još jednu godinu ugovora sa Klivlendom, 23-godišnji Baranin nije mogao da se ogluši o preporuku poslodavaca, koji nemaju pravo da zabrane igraču nastup u nacionalnom dresu, ali mogu da uslove njegovu minutažu i dalju karijeru.

Pošto je Pavlović u 53 utakmice koje je odigrao prošle sezone prosečno beležio tek 4,5 poena po meču, uprava Kavalirsa rešila je da ga privoli nastupom u Letnjoj ligi, smatrajući da je od njegovog letošnjeg angažmana u reprezentaciji SCG bilo više štete nego koristi.

Rukovodstvo KSSCG i selektor Šakota imali su ideju da sačekaju Pavlovića, čak se pominjao i rok od 15 dana, ali je konačnim dogovorom odlučeno da je bolje za obe strane da košarkaš Klivlenda celo leto posveti pripremama u matičnom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: