ABA liga kaznila Budućnost, zatvorena sedišta u nivou terena

Disciplinska komisija ABA lige je kaznila Budućnost VOLI zbog loše organizacije trećeg meča finalne serije plej-ofa sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 19.04.2019.

10:15

ABA liga kaznila Budućnost, zatvorena sedišta u nivou terena
Foto: Starsport

Odlučeno je da Podgoričani budu kažnjeni zatvaranjem sedišta na nivou samog terena, ali i naredna tri reda svake tribine.

Podgoričani su sankcionisani zbog loše organizacije utakmice i prva tri reda moraće da budu prazna, među kojima i mesta tik uz teren.

Treći meč dva tima obilovao je sa nekoliko ispada, košarkaši Crvene zvezde vređani su čak i na terenu dok su se zagrevali, čelnici kluba zadobili su povrede glave posle ubacivanja tvrdih predmeta, dok je fizički napadnut i jedan navijač crveno-belih odmah iza klupe beogradskog tima.

Četvrta utakmica igra se večeras od 19 sati u hali Morača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

291 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: