PL. Repriza prošlogodišnjeg velikog finala

U Poslovnoj ligi veliko finale će igrati isti akteri kao i prošle sezone, a u pitanju su ekipe Polimark i Aerodrom Nikola Tesla.

Izvor:

Petak, 02.06.2017.

12:35

PL. Repriza prošlogodišnjeg velikog finala
Getty Images

Oni su bili poprilično ubedljivi u polufinalnim mečevima, a sigurno da su apsolutno zasluženo u borbi za tron upravo ove dve ekipe koje su najviše pokazale i u ligaškom delu takmičenja.

Polimark je u polufinalnom meču bio dominantan protiv NIS. Povela je ekipa aktuelnog prvaka i ubrzo postigla i drugi gol, pa utakmica nije bila neizvesna što se rezultata tiče.

Imao je NIS svoje prilike na startu utakmice, ali ih nije iskoristio te je kazna brzo stigla i na kraju zaslužena pobeda Polimarka 3:0.

U drugom polufinalnom meču činilo se da će Aerodrom isto kao i nihov naredni protivnik lako doći do pobede. Vodila je ekipa Aerodroma Nikola Tesla 3:0 do poslednje četvrtine meča, ali da sve ne bude baš tako jednostavno pobrinuli su se Kljajević i Marić, koji su svojim golovima uveli meč u neizvesnu završnic.

Ipak, nije bilo daljih iznenađenja i na kraju pobeda Aerodroma N.T. protiv ekipe JTI od 3-2.

Veliko finale na programu je u nedelju od 13 časova. Polufinale lige Banaka i Osiguravajući obeležio je presedan, pošto polufinalni meč između Komercijalne banke i Generali osiguranja nije odigran, pa ostaje žal kako zbog ekipe Generali osiguranja koja nije mogla da prisustvuje meču, tako i zbog svih onih koji su čekali još jedan spektakularn susret.

Ovako, Komercijalna banka je izborila finale bez borbe pobedivši službenim rezultatom 3:0.

U drugom polufinalnom meču viđena je odlična utakmica, a sastali su se aktuelni šampion Unicredit i Banca Intesa koja je bila najbolja u ligaškom delu tekuće sezone.

Pravi derbi, što se i očekivalo, puno strasti sa obe strane i na kraju pobeda Unicredita 4:2.

Može se reći zaslužena posle možda najlošijeg izdanja Intese ove sezone, koja nije uspela da odigra onako kako zna i može, a protivnik je bio bio više nego dobar.

Unicredit odigrao je standarno dobar meč što je već postalo praksa kada ova ekipa igra play-off utakmice.

Veliko finale na programu je naredne subote, takođe na Adi Ciganliji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: