Poraz Zimonjića i Lise Rejmond

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Petak, 31.08.2007.

02:34

Default images

Prvi nosioci US opena u konkurenciji mešovitih dublova Nenad Zimonjić i Amerikanka Lisa Rejmond ispali su već u prvom kolu.

Srpsko-američka kombinacija poražena je od beloruskog dubla Viktorija Azarenka – Maks Mirnji u produženom taj-brejku.

U prvom setu se igrao taj-brejk, u kojem su Rejmond i Zimonjić slavili 8-6, drugi set je pripao Belorusima rezultatom 6:3.

Već na startu produženog taj-brejka, koji odlučuje pobednika u dublu na US Openu, beoruski par stvorio je veliku prednost od 6-2. Usledio je jedan poen za prve nosioce, ali su četiri poslednja osvojili Mirnji i Azarenka za konačnih 10-3.

U drugoj rundi beloruski par igra sa američkim dobitnicima vajld karte Vanijom King i Vinsentom Spejdiom, koji su u dva seta pobedili zemljake Aleksu Gleč i Skovila Dženkinsa – 6:2, 6:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: