Porobić podneo ostavku!

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Ponedeljak, 05.06.2006.

17:42

Default images

Selektor vaterpolo reprezentacije SCG Petar Porobić podneo je ostavku zbog, kako se navodi, "pritisaka" koje trpi od predstavnika Vaterpolo saveza Srbije nakon odvajanja Crne Gore iz državne zajednice.

Kako saznaje agencija Beta u izvorima bliskim reprezentaciji, Porobić je ostavku podneo na sastanku sa igračima, a kao razlog je naveo komentare pojedinih sportskih radnika iz Srbije koji su mu zamerali što kao Crnogorac vodi zajedničku reprezentaciju nakon raspada SCG.

Neizvesno je da li će vaterpolisti iz Crne Gore nastaviti da igraju za zajedničku reprezentaciju, a njihova odluka zavisiće od stava novog selektora koji će zameniti Porobića.

Porobić je kao trener reprezentacije SCG osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Kanadi prošle godine, dok je sa ekipom Jadrana iz Herceg-Novog osvojio četiri trofeja u dve sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: