Ana i Nenad u dublu protiv Indijaca

U Londonu je obavljen žreb za tenisere koji će se na Olimpijskim igrama takmičiti u miks dublu.

Izvor: MJ

Utorak, 31.07.2012.

17:08

Default images

Protivnici srpskim teniserima Ani Ivanović i Nenadu Zimonjiću u prvom kolu biće Sania Mirza i Leander Paes iz Indije.

Domaćini Britanci Endi Mari i njegova partnerka Lora Robson, sastaće se sa češkim dublom Lucijom Haradeckom i Radekom Štepanekom.

Predstavnike Belorusije Viktoriju Azarenku i Maksa Mirnog u prvom kolu čeka nemački par, Anđelika Kerber i Filip Pečner, dok će se Lisa Rejmond i Majk Brajan iz Amerike sastati sa italijanskim dublom Sara Erani i Andreas Sepi.

Parove prvog kola teniskog turnira koji se igra na terenima Vimbldoma čine još Žisel Dulko i Huan Martin del Potro iz Argentine koji igraju protiv Jelene Vesnine i Mihaila Južnog iz Rusije, predstavnici Australije Samanta Stosur i Lejton Hjuit za protivnike imaju poljski par Agnješku Radvanjsku i Marcina Matkovskog, dok će se Sofija Arvidson i Robert Linsted iz Švedske za prolaz u drugo kolo boriti sa italijanima Robertom Vinči i Danielom Bracialijem. Poslednji par miks dubla čine nemački teniseri Sabina Lisicki koji igraju protiv Lajzel Huber i Boba Brajana iz Amerike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: