NLB: Šesti poraz Radničkog

Košarkaši kragujevačkog Radničkog izgubili su od Širokog u gostima rezultatom 96:83, u desetom kolu regionelne NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 28.11.2009.

21:57

Default images

Najefikasniji igrač u šestom porazu Radničkog bbio je Dragan Milisavljević sa 20 poena. Marko Brkić je psotigao 17, Vukašin Aleksić 15, a Vladimir Vuksanović 11 poena. U sastavu Širokog Štemberger i Mejson postigli su po 21 poen.

Tim Miroslava Nikolića dobro je otvorio meč, i vodio je posle prvih deset minuta sa šest poena prednosti (25:19), ali je domaći sastav predvođen Štembergerom i Mejsonom već na poluvremenu bio u plusu (44:42).

U drugom poluvremenu viđena je izjednačena utakmica, ali je domaći sastav sa nekoliko trojki Štembergera u finišu prelomio i pobedio.

U narednom kolu Radnički u Kragujevcu dočekuje Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: