Nova vest
Fudbal 16

28.4.2024.

22:20

Duljaj: Svi su osetili našu krv, ali nema predaje

Fudbaleri TSC-a slavili su kao gosti protiv Partizana, 2:1 (1:1) u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Nikola Gligić/Starsport.rs

Tako su gosti iz Bačke Topole stigli do 66. boda i imaju četiri boda manje od drugoplasiranih crno-belih, na pet kola pre kraja.

Bila je to druga pobeda TSC-a ove sezone na stadionu u Humskoj.

Po završetku susreta, trener Partizana Igor Duljaj rekao je da je bilo dosta grešaka u odbrani.

"Nisu to sitne greške, to su velike greške. Utakmica je bila poprilično mirna, oni su kontrolisali loptu pozadi, tražili su međuprostor gde će gurnuti loptu. Naivno smo primili golove, to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Koliko god da treniramo, ponavljamo, ne znam da li je psihološki nekim igračima teško da izguraju ovo, ali neću dozovliti da padnu, da odemo dole. Ima da istrajemo, da se borimo i vratićemo se kako znamo i umemo. U četvrtak je važna utakmica, bez obzira na sve što je bilo negativno, neću dati da iko poklekne", rekao je Duljaj i dodao.

"Najlakše je reći da je neko kriv, uvek bi trebalo krenuti od mene, ali u nekim situacijama ipak, kad je nešto logično, ako vidiš igrača, moraš da napadneš loptu, da ne dozovliš da centrira, nije prvi put. Mnogo smo trenirali, radili, da li je do psihe, do pritiska, očigledno je veliki pritisak na njima. Nema predaje, moramo da se dignemo kako znamo i umemo".

Smatra i da umor nije razlog novog poraza.

"Igrate kod kuće, taj umor ne priznajem. Naravno, u trenucima postoji, ali imamo veliki ulog, morate i kad je teško sami sebe da naterate da budete još agresivniji, da idete preko svog limita, jer je ulog ogroman što se tiče nas, rekao sam, veliki motiv je kvalifikacije za Ligu šampiona, koji motiv treba veći, atmosfera je spasla, nije bilo toliko ljudi. Nema predaje i izborićemo se na pošten način", kaže trener crno-belih.

U narednom kolu Partizan je domaćin ekipi Vojvodine.

"Odlično igraju, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, mi smo sada ranjivi, svi su osetili krv, ali... Nema predaje, idemo dalje, važno je da se momci vrate u normalu što pre", zaključio je Duljaj.

Podeli:

Komentari 16

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 16

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu