Debakl Zvezde u Zagrebu

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su poraženi u duelu sa Cibonom u Zagrebu 86:63, u derbiju šestog kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 01.11.2008.

18:01

Default images

Timu Svetislava Pešića to je prvi poraz u sezoni, dok Cibona sada ima po tri pobede i poraza. Andre Ovens i Milan Milošević bili su najbolji u ekipi Zvezde sa po 12 poena, a jedini preostali dvocifreni bio je Kikanović sa 10 poena. U timu Velimira Perasovića Rol Maršal je postigao 22, a Rozić i Vukušić dodali su po 13 poena.

Zvezda je meč u Zagrebu dobro otvorila, povela je na startu 13:7, ali onda je usledila petominutna pauza zbog kvara semafora, i posle te pauze Beograđani su delovali potpuno zbunjeno tokom celog meča.

„Crveno-beli“ su imali katastrofalan šut. Za dva su šutirali solidnih 17 od 35, a za tri očajnih 1 od 13. Sa druge strane Cibona je za tri šutirala odličnih deveo od 21.

Jedina lepa stvar po Zvezdu na duelu u Zagrebu je povratak na teren Tadije Dragićevića koji je odigrao 18 minuta i postigao šest poena.

Zvezda u narednom kolu u Pioniru dočekuje ekipu Bosne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: