Ubedljiv poraz Voše u Ljubljani

Košarkaši Vojvodine izgubili su u Ljubljani od Olimpije 95:74, u poslednjoj utakmici petog kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Nedelja, 26.10.2008.

22:36

Default images

Ekipi Vojvodine to je četvrti poraz u prvih pet mečeva, dok se Olimpija sada izjednačila sa Hemofarmom na petom mestu sa skorom 3-2. Fišer i Bajić bili su najefikasniji igrači u taboru Novosađana sa po 15 poena, dok su Peković i Habuš ubacili po 11.

U timu Aleksandra džikića najbolji je bio bivši član Voše Vladimir Golubović koji je pored 25 poena imao i deset skokova. Župan je ubacio 14, a Klobučar 13 poena.

Slovenci su tokom celog meča konttrolisali rezultat, i polako ulaze u očekivanu formu.

U prvoj deonici Vojvodina se dobro držala (31:25), a razlika u korist domaćina počela je da raste u drugih deset minuta. Posle trojke Ilijevskog u 17. minutu Olimpija je povela sa velikih 53:32, i tada je pitanje pobednika već bilo rešeno.

U nastavku meča Ljubljančani su vodili i 27 razlike, i to najbolje odslikava stanje stvari na terenu.

Vojvodina u narednom kolu gostuje Krki u Novom Mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: