Vujošević: Verujem u svoje igrače

Trener Partizana Duško Vujošević smatra da je ekipa zadra jedna od najjačih u NLB ligi.

Izvor: B92

Petak, 17.10.2008.

17:18

Default images

''Crno-beli'' se u subotu sastaju sa hrvatskim timom u četvrtom kolu regionalne lige.

''Zadar je jedna od najjačih ekipa u NLB ligi. Iako su sezonu počeli u relativno izmenjenom sastavu, doveli su dosta veoma kvalitetnih igrača. U prvoj utakmici su igrali malo otvorenije protiv Splita u Zadru, ali su potom slavili nad Cibonom u Zagrebu i sa 44 poena razlike protiv Bosne. To pokazuje koliko su opasna ekipa'', rekao je Duško Vujošević.

Zadrani su najavili da u Beograd stižu po pobedu. Međutim, trener dvostrukog uzastopnog šampiona NLB lige pun je samopouzdanja.

''Verujem u igrače koje treniram, iako još nismo uigran i formatiran sastav. Siguran sam da ćemo to nadoknaditi izuzetnom borbebnošću. Svesni smo kvaliteta Zadra i delikatnosti ove utakmice. Nadam se da ćemo imati podršku sa tribina koja nam je izuzetno potrebna. Kada Zadar igra pred svojom publikom dvorana je uvek puna, ima veliku prednost domaćeg terena. Trebalo bi da znaju kako je u gostima Partizanu'', izjavio je Duško Vujošević

Uroš Tripković ni protiv Zadra neće biti u sastavu. Sjajni šuter počeo je da trenira posle distorzije skočnog zgloba koju je zaradio neposredno pre početka sezone, ali još uvek nije spreman za najveće napore.

Meč Partizan – Zadar igra se u u subotu u ''Pioniru'' od 15.45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: