Rasel i Mozgov u Bruklinu, Lopez u Kaliforniji

Los Anđeles Lejkersi i Bruklin Netsi protekle noći dogovorili su razmenu igrača i jednog pika na predstojećem NBA draftu.

Izvor: PT

Sreda, 21.06.2017.

09:30

Rasel i Mozgov u Bruklinu, Lopez u Kaliforniji
Getty Images

Put Bruklina krenuli su Dianđelo Rasel i Timofej Mozgov, dok su Lejkersi zauzvrat dobili centra Bruka Lopeza i 27. pika sa ovogodišnjeg drafta.

Za obe strane ovo izgleda odličan trejd.

Prvo, jasno je da će "Jezeraši" draftovati Lonza Bola sa drugog mesta i tu jednostavno nema mesta za Rasela. Takođe, Lejkersi su se oslobodili ogromnog ugovora Timofeja Mozgova, tako da sada imaju i više prostora u "selari kepu".

Sa druge strane Bruklin je možda dobio igrača oko kojeg će moći da gradi franšizu. Dianđelo je prethodne dve sezone u nekoliko navrata bljesnuo i postavlja se pitanje koliko on zaista može?

Kada je reč o Lejkersima oni će leta 2018. godine gledati da dovedu Lebrona Džejmsa, a za to im je svakako potrebno dosta mesta u "budžetu". Takođe, jedna od glavnih meta je i Pol Džordž, sa kojim Medžik Džonson pregovara oko mogućeg trejda.

Ipak, dve strane još nisu postigle dogovor, pa je pitanje kako će se završiti saga oko igrača Indijane Pejsersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: