Bivši NBA igrač imao naoružanja za malu vojsku

Bivši NBA košarkaš Sebastijan Telfer uhapšen je sa dovoljno naoružanja da opremi malu vojnu jedinicu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 12.06.2017.

12:31

Bivši NBA igrač imao naoružanja za malu vojsku

Telfera i 18-godišnjig Džamija Tomasa zaustavila je policija u Bruklinu nakon što su pokušali da pobegnu posle nepropisnog parkiranja, a prilikom kontrole vozila kod njih je pronađeno poluautomatsko oružje, napunjeni pištolji, municija, kao i dve kesice marihuane koju su u tom trenutku konzumirali.

Bivši NBA igrač je još pre deset godina hapšen zbog nošenja oružja, takođe nakon što je zaustavljen u saobraćaju, ovaj put u Bronksu, a vozio je uprkos istekloj dozvoli.

Iako su on i suvozač prvo tvrdili da nisu znali da je u vozilu poštolj kalibra .45 milimetara, Telfer je priznao krivicu za nelegalno posedovanje oružja i dobio tri godine zatvora uslovno. Telfer ima 32 godine, i dalje zvanično igrač, ali nije nastupao od 2014. u NBA ligi kada je bio član Oklahoma Siti Tandera. On je 2004. bio 13. pik na NBA draftu Bruklin Netsa, a Boston Seltiksi su ga doveli u trejdu za šestog pika 2006.

Igrao je još za Minesota Timbervulvse, Los Anđeles Kliperse, Klivlend Kavalirse, Finiks Sanse i Toronto Reptorse, dok je prethodne dve godine proveo u kineskim klubovima Sinđijang Flajing Tajgersima i Fuđijan Stardžonsima.

Na 564 utakmice u NBA karijeri prosečno je postizao 7,4 poena uz 3,5 asistencija i 1,6 skokova po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: