Hoće li princ Džejms naslediti tatu 'Kralja'?

Lebron Džejms, najbolji igrač današnjice i zvezda Klivlend Kavalirsa, smatra da je njegov sin Lebron junior (12) bolji nego što je on bio u tim godinama.

Izvor:

Sreda, 08.03.2017.

14:50

Hoće li princ Džejms naslediti tatu 'Kralja'?
Lebron, Brus i Lebron junior (Getty Images)

Junior je najstariji 'Kraljev' naslednik, Brus Maksimus tri godine je mlađi od svog brata, dok ćerkića Zuri ima dve godine.

On trenutno nastupa za tim 'Blu čips' u okviru Amaterskog šampionata Amerike, a stručnjaci mu već predviljaju veliku NBA karijeru i predviđaju prvo mesto na draftu.

"Nisam bio toliko spretan s loptom kao on kada sam imao 12 godina. Izvanredno to radi i takođe šutira daleko bolje nego što sam ja to činio", rekao je Džejms.

Trostruki NBA šampion i trostruki MVP velikog Finala kaže da ima jedna osobina koju je i on posedovao, istakavši da ga to baš raduje. "To mi je možda i najlepše sećanje na košarku iz tog doba mog života – asistencije. Sećam se da je bio ogroman broj onih koji su 'davili' loptu. Nikada nisam bio takav, priroda mi nije takva i drago mi je što i moj sin poseduje istu osobinu. Oduvek sam tražio saigrače, znajući da će tako i oni doživeti isto uzbuđenje kada postignu koš. To je nešto poprilično unikatno za decu tog uzrasta", smatra Lebron.

S druge strane, koliko god uživao u posmatranju napretka svog prvenca – Lebron je prošle godine bio poprilično iznerviran kada su mu novinari saopštili da Djuk i Kentaki imaju spremne ponude za Juniora.

"To je ludo. Takve stvari se moraju smatrati kršenjem pravila, mora se uvesti propis koji to zabranjuje. Jer nije normalno da vrbujete desetogodišnjake", rekao je tada Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: