"Manja minutaža Jokića – Denver bez plej-ofa"

Američki novinar Dag Otervil smatra da ukoliko Nikola Jokić ne bude imao veću minutažu Denver neće proći u plej-of.

Izvor: SM

Utorak, 24.01.2017.

20:18

Getty Images

Američki stručnjak za NBA košarku, jedan od svojih poslednjih tekstova u časopisu “Mile high Sports” posvetio je srpskom centru.

Bivši košarkaš Mege pruža odlične partije u dresu Denver Nagetsa, a u svojoj drugoj sezoni u NBA ima sjajnih 14,9 poena, 8,3 skokova i 3,8 asistencija po utakmici.

“Nikola Jokić je Ol-star. Ako se pitate ko je najbolji igrač Denver Nagetsa, onda je to svakako 21-godišnji Jokić. Svuda ga ima i on predstavlja budućnost“, rekao je Otervil.

Američki novinar smatra da je Jokić samo žrtva kluba i trenera Melouna.

"Da li je Nikola Jokić Ol-star? Ne, zvanično nije. Da li bi bio da igra preko 30 minuta? Da, verovatno. Da li će Denver biti u plej-ofu ako Jokić ne dobije minutažu? Ne, neće", jasna je poruka novinara.
Getty Images
Na samo devet utakmica igrao je više od 30. minuta i tada je uvek imao dabl-dabl učinak, a prosečno je postizao oko 24 poena uz 12 skokova.

Otervil ističe da je Melounov izgovor da “Jokić pravi glupe faulove” lažan i da je osnova svega loše eksperimentisanje trenera Nagetsa.

“Zašto Jokić ne igra više je misterija. Sigurno postoje neki razlozi koji se kriju iza zatvorenih vrata“, naglašava Amerikanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: