Voriorsi se odrekli Nedovića!

Golden Stejt Voriorsi odrekli su se srpskog košarkaša Nemanje Nedovića, koji je karijeru najverovatnije nastaviti u Evropi.

Izvor: JT

Utorak, 11.11.2014.

23:25

Default images

Ta vest stiže samo desetak dana pošto su Voriorsi objavili su da neće iskoristiti opciju da produže ugovor Nedovićem posle ove sezone.

Nedović je izabran kao 30. pik na prošlogodišnjem draftu od strane Finiks Sansa, koji su ga prosledili Voriorsima, i tada je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu sa timom iz Kalifornije.

Pošto od početka sezone nije dobio priliku u dresu Voriorsa, spekulisalo se da bi Nedović mogao da se vrati u Evropu, a najveće interesovanje za njega pokazala je Valensija.

Iako je imao solidne partije tokom predsezone, Voriorsima to nije bilo dovoljno da produže saradnju sa Nedovićem, već su se odlučili na raskid ugovora.

Tokom svoje debitantske sezone, Nedović je igrao prosečno 5,9 minuta na 24 utakmice. Neko vreme igrao je i za tim Voriorsa u Razvojnoj ligi Santa Kruz, u čijem dresu je na 15 mečeva prosečno postizao 14,9 poena, 4,2 asistencije i 2,5 skoka za 28,5 minuta na terenu.

Proteklog leta nije se mnogo istakao tokom Letnje lige, a potom je doživeo povredu stopala dok je igrao za reprezentaciju, zbog čega je propustio Svetsko prvenstvo u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: