Utorak, 11.11.2014.

23:25

Voriorsi se odrekli Nedovića!

Golden Stejt Voriorsi odrekli su se srpskog košarkaša Nemanje Nedovića, koji je karijeru najverovatnije nastaviti u Evropi.

Izvor: JT

Voriorsi se odrekli Nedoviæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Filip

pre 9 godina

(danilo, 12. novembar 2014 09:47)
Ti ocigledno nisi gledao svetsko prvenstvo pa ne znas koji igraci su tamo dominirali za srbiju. Teodosic, Raduljica, Bogdanovic, Bjelica,Kalinic.

zzz

pre 9 godina

Mozda ce u Lejkerse. Kao sto saa rekao, moze da bude zamena za Lina, tj druga opcija. A to je sada i moguce. Pre neki dan sam rekao da nije, ali u medjuvremenu je liga dozvolila Lejkersima dodatnih 6 miliona u salari kepu jer je Rendl van za celu sezonu.

danilo

pre 9 godina

Imacemo mi odlican tim: Teodosic(Markovic), Bogdanovic(Nedovic),Kalinic, Bjelica,Raduljica(Marjanovic)
(Filip, 12. novembar 2014 09:24)
Tužni brate, ne može biti odlična reprezentacija u kojoj igraju 3 igrača sa predgradjem u CV-ju i jedan koji je poznati navijač a vama je to kao da je igrao kod vas.
Ne može jer nikada to nije bilo.
Temelj reprezentacije od kada smo svetska sila,naime čine igrači sa Partizanom u CV-ju.
Takav je prirodni zakon a gde ćeš protiv toga?!
P.S. A Kalina kao starter možda može kod vas u predgradju, ali i to sumnjam.

Filip

pre 9 godina

Pa i bolje da ide ako nekad napreduje i dostigne nivo igre za nba kao na primer Teodosic nece biti problem da se tamo i vrati. U evropi ce imati odlicnu sansu da pokaze kako moze da igra i mocice da igra za reprezentaciju bez pritiska kluba.
Imacemo mi odlican tim: Teodosic(Markovic), Bogdanovic(Nedovic),Kalinic, Bjelica,Raduljica(Marjanovic)

Bane

pre 9 godina

Sta ima veze sto ne igra u NBA? Ni Djordjevic nije valjao Blazersima. pa se vratio u Evropu gde je nastavio da rastura na klupskom i reprezentativnom nivou. Meni uopste nije bitno da imamo igrace u NBA. Bitnije mi je da imamo jaku reprezentaciju. Kada smo imali najvise igraca u NBA reprezentacija nam nikada nije bila losija. A sada smo vice-sampioni sveta.

mašinka perović

pre 9 godina

šteta baš što ode u nba. ali mlad je, dobio je sigurno iskustvo a i novce. sad može dalje da napreduje u evropi. dobro je zbog reprezentacije

Rosoner

pre 9 godina

@vz

U Minestori su Rubio i Vigins pa i tu tesko da bi prošao.

@Ljuba Slog

Šta je cirkus a sta ozbiljna košarka videli smo letos na svetskom gde nas je americki treći tim rasklopio na proste činioce.

Nataeos

pre 9 godina

Bolje da nije ni išao, izgubio je samo vreme do sada... Ima sve za NBA ali je kao i dosta drugih otišao Zelen! Trebao je ostati u evropi i tek iduće sezone da ide.. No, sve najbolje i da ha vidimo u punoj formi :)

coaaaa

pre 9 godina

Ljudi Kari je trenutno jedan od najboljih sutera na svetu,bolje je Nedovicu da ide de ce igrati,pa nek to bude i razvojna samo da igra...nije nam visak takav igrac u reprezentaciji...

Optimista

pre 9 godina

Po meni, najbolje bi mu bila Valensija dve sezone, da se uigra, i onda koju sezonu u Realu i Barseloni, pa tek onda da se vrati u NBA, ali samo da ga povrede zaobiđu.

realan

pre 9 godina

Fizicki napucan do te mere da je sklon povredama, steta...Istovremeno,u NBA "vrvi" od takvih tipova igraca(195cm-92kg misica)pa je tesko i izboriti se za minute.

pixi10

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u evropi... (Ljuba Slog, 12. novembar 2014 00:03) I onda dodje svetsko prvenstvo i tvoj komentar postaje BESMISLEN!

NemanjaVac8

pre 9 godina

Molim ljude koji se u košarku ne razumeju, da ne forsiraju priču o dolasku Nedovića u CZ jer već u timu ima 7(SEDAM) niskih grača, prenatrpani na pozicijama. Ako neko treba da dođe to je četvorka.
Nedoviću želim svu sreću verovatno ide u Valensiju.
(mare, 11. novembar 2014 23:41)
...
Sve se slažem kada je Nedović u pitanju. Prvo on i kada bi došao u Zvezdu teško da bi se izborio za mesto u timu, jer su od njega bolji šestorica od tih 7 igrača. Kad kažem bolji mislim pre svega korisniji za tim. Inače kakve veze ima prenatrpanost na nekoj poziciji ako ti se ukaže mogućnost da dovedeš ubicu od igrača u tim. Recimo da si predsednik Zvezde i da imaš priliku da dovedeš Derik Rouza u Zvezdu, on hoće, Zvezda ima pare, dogovorio si se sve sa Bulsima...Pa nije valjda da bi odustao jer imaš dosta košarkaša na pozicijama pleja i beka. Pa lako bi nekom dao otkaz...

RoD

pre 9 godina

NBA je odavno cirkus i u pravu su donekle oni koji kazu da je tamo kosarka neozbiljna..do pred playoff i u samom playoffu gde pocinje ozbiljno da se igra..a mladi idu u NBA iz 2 razloga..1. kruna svakog kosarkasa i san od malih nogu je da zaigras u NBA a 2. razlog je da nakon ostvarenog ugovora od min 5g. svaki igrac dobija penziju koja je itekako ozbiljna..tako da razumljivo je donekle to..e sad sto je mnogina to postao biznis a ne ljubav to je stvar izbora..na koji svako ima pravo..Nedovic sad mora u klub gde ce imati prostora da igra i kvalitetno trenira..jer sut nema a i sad treba samopouzdanja!

Teorija

pre 9 godina

Da su sad pametni ovi u Zvezdi pa da ga zamene sa Dženkinsom,koji ništa ne igra ove sezone a sigurno je i skuplji od Nedovića.Oslobodili bi mesto za stranca na poziciji 4 i garant bi ušli,minimum na F8.

c7-5

pre 9 godina

Ja ga razumem, morao je da pokusa ali je to jako tesko. Ne uspeju mnogi kao Divac ili Pedja, sada Pekovic sa ovih prostora. Da, zaboravljam Kukoca i Drazena. Bojim se da ce isto proci i BB ali mora da se proba....

Moscow

pre 9 godina

ja msm da nastavlja karijeru u efesu.ta ekipa je najbolja za njega posto efes nema velike zvezde tamo bi bio glavni igrac i tamo bi se preporodio...(NEDOVIC OMILJEN IGRAC) :)

ssss

pre 9 godina

Sta nas briga koliko igraca imamo u NBA? Оvo leto nismo imali niti jednog na SP osim Raduljice pa smo vicesampioni. Po meni sasvim nebitna stvar, mi kosarku znamo, u genima nam je, MNOGI su od nas ucili, tako da se samo molim da nema povreda i da igramo sa najboljima sto imamo. Rezultat nece izostati jer smo mi zemlja kosarke!

ivan

pre 9 godina

Vratice se on u NBA kad tad. U drugi klub naravno. Bice im zao sto mu nisu ni posteno dali sansu. Taj stil kosarke je stvoren za njega.

Sale

pre 9 godina

Sta se svi kao cude zasto je otisao u NBA pa jel vi znate koje je on pare namlatio? Pa da je potpisao za Real Madrid za 5 godina ne bi zaradio koliko je tamo zaradio za godinu dana... Nemoj da lupetate milioni su u pitanju a ne hiljade kao u Evropi... Ne govorim o igracima u Evropi koji su mega zvezde on je samo dobar igrac nije neka top klasa pa da bude pretplacen od strane nekog Evropskog tima...

nishlija

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji @@@u nba se igra najbolja odbrana na svetu zato Nedovic sa ispodprosecnim sutem ne prolazi

Vz

pre 9 godina

Evropa je u ovom trenutku definitivno bolja opcija za njega...mada i da je otisao u neki drugi klub tipa minesotu, nisam siguran da se ne bi izborio za neku pristojnu ulogu u timu...sedenje na klupi je daleko od dobre opcije, ma koji klub bio u pitanju...

Sir Oliver

pre 9 godina

Slog, 12. novembar 2014

Komentar ti je bas kao da te je strefio slog... Cuj u NBA se ne igra ozbiljna kosarka... O Boze dragi sta cu sve jos procitati,a sto se tice Nedovica,ocekivana odluka uprave Wariorsa,imaju na duge staze Karija i Tompsona,nikad Nedovic tu ne bi dobio sansu,da li bi u nekoj drugoj ekipi dobio,pitanje je...

Radovan III

pre 9 godina

Gde god da ode bice medju najboljim igracima u evropi, zivi bili pa videli koliko su mu znacile ove dve godine preko bare, dominirace!!!

smilica

pre 9 godina

Koliko uzdizete u vasim komentarima vase sportsite, najvise fudbalere i kosarkase, trpate ih u zvezde (koje oni ustvari ni priblizno nisu), i onda coveku bude pomalo i drago kada vas neko "spusti na zemlju" (Lazar Markovic, Vidic, Nastasic, Nedovic...)

salee

pre 9 godina

Govorite Nedovic zvezdas,a Zvezda mu upropastila godinu zivota,setite se da nije bio ni u 12 kod Pesica. Kad te 6 meseci forairaju na tribinama, a pustaju Filipa Covica da igra, miskim da mu se sgadila Zvezda.

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Realno steta sto mu nisu nasli prostor, za njega bi bilo dobro da radi sa igracima kao stefan kari i tompson, a i mislim da je dosta napredovao da bih dobro iskoristio prostor, to pokazuje predsezona i proslogodisnje partije u d nba ligi gde je bio odlican. Licno voleo bih da ostane u Nba jel mislim da bi sa njihovim sistemom rada on tamo u ekipi koja bi mu davala minute napredovao u nevidjeno dobrog kosarkasa. Ali i u jakoj evropskoj ekipi ce siguran sam biti jako dobar.

Marko

pre 9 godina

Steta. Verovao sam da moze imati solidnu NBA karijeru rezerviste ali Stiv Ker izgleda nije nimalo verovao u njega. Sada imamo jednog Srbina u NBA ligi. Ognjen Kuzmic.

Ljuba Slog

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u evropi...

ja

pre 9 godina

Ne razumem zasto se dize tolika pompa oko ovog igraca. Nikad nije nista znacajno pokazao, osim atraktivnih zakucavanja i nikad nije imao znacajnu statistiku. Meni uopste nije cudno sto su ga otpustili, ima brdo talentovanijih americkih kosarkasa na njegovoj poziciji...

mare

pre 9 godina

Molim ljude koji se u košarku ne razumeju, da ne forsiraju priču o dolasku Nedovića u CZ jer već u timu ima 7(SEDAM) niskih grača, prenatrpani na pozicijama. Ako neko treba da dođe to je četvorka.
Nedoviću želim svu sreću verovatno ide u Valensiju.

Old lady...

pre 9 godina

U Evropu majstore, pa jednog dana u Bullse :)
Inace je decko veliki navijac Juventusa, i od mene ima maksimalno postovanje sa te strane!

Delija

pre 9 godina

Idealno resenje je da se Djenka otpusti a dovede Nedovic a posto bi Djenka otisao da se dovede stranac na poziciji 4-ke gde smo jako tanki... Znam da svi gotive Djenku i ja ga gotivim ali definitivno mu ove sezone ne ide kao pre...

D_

pre 9 godina

Ovaj ce za koju godinu da zavrsi ko i sve ostale Novice, Bjelice, Lucici i Macvani....Da je malo vise slusao Pesica mozda bi i postao igrac. Ali bilo je bitnije da zakucava i izvodi kerefeke. Da Sijuksi ili Apaci imaju reprezentaciju Nedovic bi bio kapiten.

acabMatori

pre 9 godina

Najbolje za njega, nekoliko sezona u Evropi pa opet NBA. Imas fizicke predispozicije za NBA Nedo, odlican ulaz i sasvim solidan sut i igru u odbrani. Sve najbolje!

mare

pre 9 godina

Molim ljude koji se u košarku ne razumeju, da ne forsiraju priču o dolasku Nedovića u CZ jer već u timu ima 7(SEDAM) niskih grača, prenatrpani na pozicijama. Ako neko treba da dođe to je četvorka.
Nedoviću želim svu sreću verovatno ide u Valensiju.

acabMatori

pre 9 godina

Najbolje za njega, nekoliko sezona u Evropi pa opet NBA. Imas fizicke predispozicije za NBA Nedo, odlican ulaz i sasvim solidan sut i igru u odbrani. Sve najbolje!

ja

pre 9 godina

Ne razumem zasto se dize tolika pompa oko ovog igraca. Nikad nije nista znacajno pokazao, osim atraktivnih zakucavanja i nikad nije imao znacajnu statistiku. Meni uopste nije cudno sto su ga otpustili, ima brdo talentovanijih americkih kosarkasa na njegovoj poziciji...

Sir Oliver

pre 9 godina

Slog, 12. novembar 2014

Komentar ti je bas kao da te je strefio slog... Cuj u NBA se ne igra ozbiljna kosarka... O Boze dragi sta cu sve jos procitati,a sto se tice Nedovica,ocekivana odluka uprave Wariorsa,imaju na duge staze Karija i Tompsona,nikad Nedovic tu ne bi dobio sansu,da li bi u nekoj drugoj ekipi dobio,pitanje je...

salee

pre 9 godina

Govorite Nedovic zvezdas,a Zvezda mu upropastila godinu zivota,setite se da nije bio ni u 12 kod Pesica. Kad te 6 meseci forairaju na tribinama, a pustaju Filipa Covica da igra, miskim da mu se sgadila Zvezda.

D_

pre 9 godina

Ovaj ce za koju godinu da zavrsi ko i sve ostale Novice, Bjelice, Lucici i Macvani....Da je malo vise slusao Pesica mozda bi i postao igrac. Ali bilo je bitnije da zakucava i izvodi kerefeke. Da Sijuksi ili Apaci imaju reprezentaciju Nedovic bi bio kapiten.

Sale

pre 9 godina

Sta se svi kao cude zasto je otisao u NBA pa jel vi znate koje je on pare namlatio? Pa da je potpisao za Real Madrid za 5 godina ne bi zaradio koliko je tamo zaradio za godinu dana... Nemoj da lupetate milioni su u pitanju a ne hiljade kao u Evropi... Ne govorim o igracima u Evropi koji su mega zvezde on je samo dobar igrac nije neka top klasa pa da bude pretplacen od strane nekog Evropskog tima...

Vz

pre 9 godina

Evropa je u ovom trenutku definitivno bolja opcija za njega...mada i da je otisao u neki drugi klub tipa minesotu, nisam siguran da se ne bi izborio za neku pristojnu ulogu u timu...sedenje na klupi je daleko od dobre opcije, ma koji klub bio u pitanju...

Marko

pre 9 godina

Steta. Verovao sam da moze imati solidnu NBA karijeru rezerviste ali Stiv Ker izgleda nije nimalo verovao u njega. Sada imamo jednog Srbina u NBA ligi. Ognjen Kuzmic.

Radovan III

pre 9 godina

Gde god da ode bice medju najboljim igracima u evropi, zivi bili pa videli koliko su mu znacile ove dve godine preko bare, dominirace!!!

Bane

pre 9 godina

Sta ima veze sto ne igra u NBA? Ni Djordjevic nije valjao Blazersima. pa se vratio u Evropu gde je nastavio da rastura na klupskom i reprezentativnom nivou. Meni uopste nije bitno da imamo igrace u NBA. Bitnije mi je da imamo jaku reprezentaciju. Kada smo imali najvise igraca u NBA reprezentacija nam nikada nije bila losija. A sada smo vice-sampioni sveta.

Ljuba Slog

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u evropi...

Old lady...

pre 9 godina

U Evropu majstore, pa jednog dana u Bullse :)
Inace je decko veliki navijac Juventusa, i od mene ima maksimalno postovanje sa te strane!

nishlija

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji @@@u nba se igra najbolja odbrana na svetu zato Nedovic sa ispodprosecnim sutem ne prolazi

coaaaa

pre 9 godina

Ljudi Kari je trenutno jedan od najboljih sutera na svetu,bolje je Nedovicu da ide de ce igrati,pa nek to bude i razvojna samo da igra...nije nam visak takav igrac u reprezentaciji...

Delija

pre 9 godina

Idealno resenje je da se Djenka otpusti a dovede Nedovic a posto bi Djenka otisao da se dovede stranac na poziciji 4-ke gde smo jako tanki... Znam da svi gotive Djenku i ja ga gotivim ali definitivno mu ove sezone ne ide kao pre...

pixi10

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u evropi... (Ljuba Slog, 12. novembar 2014 00:03) I onda dodje svetsko prvenstvo i tvoj komentar postaje BESMISLEN!

smilica

pre 9 godina

Koliko uzdizete u vasim komentarima vase sportsite, najvise fudbalere i kosarkase, trpate ih u zvezde (koje oni ustvari ni priblizno nisu), i onda coveku bude pomalo i drago kada vas neko "spusti na zemlju" (Lazar Markovic, Vidic, Nastasic, Nedovic...)

Nataeos

pre 9 godina

Bolje da nije ni išao, izgubio je samo vreme do sada... Ima sve za NBA ali je kao i dosta drugih otišao Zelen! Trebao je ostati u evropi i tek iduće sezone da ide.. No, sve najbolje i da ha vidimo u punoj formi :)

Rosoner

pre 9 godina

@vz

U Minestori su Rubio i Vigins pa i tu tesko da bi prošao.

@Ljuba Slog

Šta je cirkus a sta ozbiljna košarka videli smo letos na svetskom gde nas je americki treći tim rasklopio na proste činioce.

realan

pre 9 godina

Fizicki napucan do te mere da je sklon povredama, steta...Istovremeno,u NBA "vrvi" od takvih tipova igraca(195cm-92kg misica)pa je tesko i izboriti se za minute.

ssss

pre 9 godina

Sta nas briga koliko igraca imamo u NBA? Оvo leto nismo imali niti jednog na SP osim Raduljice pa smo vicesampioni. Po meni sasvim nebitna stvar, mi kosarku znamo, u genima nam je, MNOGI su od nas ucili, tako da se samo molim da nema povreda i da igramo sa najboljima sto imamo. Rezultat nece izostati jer smo mi zemlja kosarke!

mašinka perović

pre 9 godina

šteta baš što ode u nba. ali mlad je, dobio je sigurno iskustvo a i novce. sad može dalje da napreduje u evropi. dobro je zbog reprezentacije

c7-5

pre 9 godina

Ja ga razumem, morao je da pokusa ali je to jako tesko. Ne uspeju mnogi kao Divac ili Pedja, sada Pekovic sa ovih prostora. Da, zaboravljam Kukoca i Drazena. Bojim se da ce isto proci i BB ali mora da se proba....

NemanjaVac8

pre 9 godina

Molim ljude koji se u košarku ne razumeju, da ne forsiraju priču o dolasku Nedovića u CZ jer već u timu ima 7(SEDAM) niskih grača, prenatrpani na pozicijama. Ako neko treba da dođe to je četvorka.
Nedoviću želim svu sreću verovatno ide u Valensiju.
(mare, 11. novembar 2014 23:41)
...
Sve se slažem kada je Nedović u pitanju. Prvo on i kada bi došao u Zvezdu teško da bi se izborio za mesto u timu, jer su od njega bolji šestorica od tih 7 igrača. Kad kažem bolji mislim pre svega korisniji za tim. Inače kakve veze ima prenatrpanost na nekoj poziciji ako ti se ukaže mogućnost da dovedeš ubicu od igrača u tim. Recimo da si predsednik Zvezde i da imaš priliku da dovedeš Derik Rouza u Zvezdu, on hoće, Zvezda ima pare, dogovorio si se sve sa Bulsima...Pa nije valjda da bi odustao jer imaš dosta košarkaša na pozicijama pleja i beka. Pa lako bi nekom dao otkaz...

Teorija

pre 9 godina

Da su sad pametni ovi u Zvezdi pa da ga zamene sa Dženkinsom,koji ništa ne igra ove sezone a sigurno je i skuplji od Nedovića.Oslobodili bi mesto za stranca na poziciji 4 i garant bi ušli,minimum na F8.

Optimista

pre 9 godina

Po meni, najbolje bi mu bila Valensija dve sezone, da se uigra, i onda koju sezonu u Realu i Barseloni, pa tek onda da se vrati u NBA, ali samo da ga povrede zaobiđu.

Moscow

pre 9 godina

ja msm da nastavlja karijeru u efesu.ta ekipa je najbolja za njega posto efes nema velike zvezde tamo bi bio glavni igrac i tamo bi se preporodio...(NEDOVIC OMILJEN IGRAC) :)

Filip

pre 9 godina

(danilo, 12. novembar 2014 09:47)
Ti ocigledno nisi gledao svetsko prvenstvo pa ne znas koji igraci su tamo dominirali za srbiju. Teodosic, Raduljica, Bogdanovic, Bjelica,Kalinic.

zzz

pre 9 godina

Mozda ce u Lejkerse. Kao sto saa rekao, moze da bude zamena za Lina, tj druga opcija. A to je sada i moguce. Pre neki dan sam rekao da nije, ali u medjuvremenu je liga dozvolila Lejkersima dodatnih 6 miliona u salari kepu jer je Rendl van za celu sezonu.

RoD

pre 9 godina

NBA je odavno cirkus i u pravu su donekle oni koji kazu da je tamo kosarka neozbiljna..do pred playoff i u samom playoffu gde pocinje ozbiljno da se igra..a mladi idu u NBA iz 2 razloga..1. kruna svakog kosarkasa i san od malih nogu je da zaigras u NBA a 2. razlog je da nakon ostvarenog ugovora od min 5g. svaki igrac dobija penziju koja je itekako ozbiljna..tako da razumljivo je donekle to..e sad sto je mnogina to postao biznis a ne ljubav to je stvar izbora..na koji svako ima pravo..Nedovic sad mora u klub gde ce imati prostora da igra i kvalitetno trenira..jer sut nema a i sad treba samopouzdanja!

Filip

pre 9 godina

Pa i bolje da ide ako nekad napreduje i dostigne nivo igre za nba kao na primer Teodosic nece biti problem da se tamo i vrati. U evropi ce imati odlicnu sansu da pokaze kako moze da igra i mocice da igra za reprezentaciju bez pritiska kluba.
Imacemo mi odlican tim: Teodosic(Markovic), Bogdanovic(Nedovic),Kalinic, Bjelica,Raduljica(Marjanovic)

danilo

pre 9 godina

Imacemo mi odlican tim: Teodosic(Markovic), Bogdanovic(Nedovic),Kalinic, Bjelica,Raduljica(Marjanovic)
(Filip, 12. novembar 2014 09:24)
Tužni brate, ne može biti odlična reprezentacija u kojoj igraju 3 igrača sa predgradjem u CV-ju i jedan koji je poznati navijač a vama je to kao da je igrao kod vas.
Ne može jer nikada to nije bilo.
Temelj reprezentacije od kada smo svetska sila,naime čine igrači sa Partizanom u CV-ju.
Takav je prirodni zakon a gde ćeš protiv toga?!
P.S. A Kalina kao starter možda može kod vas u predgradju, ali i to sumnjam.

ivan

pre 9 godina

Vratice se on u NBA kad tad. U drugi klub naravno. Bice im zao sto mu nisu ni posteno dali sansu. Taj stil kosarke je stvoren za njega.

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Realno steta sto mu nisu nasli prostor, za njega bi bilo dobro da radi sa igracima kao stefan kari i tompson, a i mislim da je dosta napredovao da bih dobro iskoristio prostor, to pokazuje predsezona i proslogodisnje partije u d nba ligi gde je bio odlican. Licno voleo bih da ostane u Nba jel mislim da bi sa njihovim sistemom rada on tamo u ekipi koja bi mu davala minute napredovao u nevidjeno dobrog kosarkasa. Ali i u jakoj evropskoj ekipi ce siguran sam biti jako dobar.

D_

pre 9 godina

Ovaj ce za koju godinu da zavrsi ko i sve ostale Novice, Bjelice, Lucici i Macvani....Da je malo vise slusao Pesica mozda bi i postao igrac. Ali bilo je bitnije da zakucava i izvodi kerefeke. Da Sijuksi ili Apaci imaju reprezentaciju Nedovic bi bio kapiten.

Delija

pre 9 godina

Idealno resenje je da se Djenka otpusti a dovede Nedovic a posto bi Djenka otisao da se dovede stranac na poziciji 4-ke gde smo jako tanki... Znam da svi gotive Djenku i ja ga gotivim ali definitivno mu ove sezone ne ide kao pre...

ja

pre 9 godina

Ne razumem zasto se dize tolika pompa oko ovog igraca. Nikad nije nista znacajno pokazao, osim atraktivnih zakucavanja i nikad nije imao znacajnu statistiku. Meni uopste nije cudno sto su ga otpustili, ima brdo talentovanijih americkih kosarkasa na njegovoj poziciji...

Ljuba Slog

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u evropi...

smilica

pre 9 godina

Koliko uzdizete u vasim komentarima vase sportsite, najvise fudbalere i kosarkase, trpate ih u zvezde (koje oni ustvari ni priblizno nisu), i onda coveku bude pomalo i drago kada vas neko "spusti na zemlju" (Lazar Markovic, Vidic, Nastasic, Nedovic...)

nishlija

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji @@@u nba se igra najbolja odbrana na svetu zato Nedovic sa ispodprosecnim sutem ne prolazi

salee

pre 9 godina

Govorite Nedovic zvezdas,a Zvezda mu upropastila godinu zivota,setite se da nije bio ni u 12 kod Pesica. Kad te 6 meseci forairaju na tribinama, a pustaju Filipa Covica da igra, miskim da mu se sgadila Zvezda.

Old lady...

pre 9 godina

U Evropu majstore, pa jednog dana u Bullse :)
Inace je decko veliki navijac Juventusa, i od mene ima maksimalno postovanje sa te strane!

Radovan III

pre 9 godina

Gde god da ode bice medju najboljim igracima u evropi, zivi bili pa videli koliko su mu znacile ove dve godine preko bare, dominirace!!!

acabMatori

pre 9 godina

Najbolje za njega, nekoliko sezona u Evropi pa opet NBA. Imas fizicke predispozicije za NBA Nedo, odlican ulaz i sasvim solidan sut i igru u odbrani. Sve najbolje!

Sale

pre 9 godina

Sta se svi kao cude zasto je otisao u NBA pa jel vi znate koje je on pare namlatio? Pa da je potpisao za Real Madrid za 5 godina ne bi zaradio koliko je tamo zaradio za godinu dana... Nemoj da lupetate milioni su u pitanju a ne hiljade kao u Evropi... Ne govorim o igracima u Evropi koji su mega zvezde on je samo dobar igrac nije neka top klasa pa da bude pretplacen od strane nekog Evropskog tima...

mare

pre 9 godina

Molim ljude koji se u košarku ne razumeju, da ne forsiraju priču o dolasku Nedovića u CZ jer već u timu ima 7(SEDAM) niskih grača, prenatrpani na pozicijama. Ako neko treba da dođe to je četvorka.
Nedoviću želim svu sreću verovatno ide u Valensiju.

danilo

pre 9 godina

Imacemo mi odlican tim: Teodosic(Markovic), Bogdanovic(Nedovic),Kalinic, Bjelica,Raduljica(Marjanovic)
(Filip, 12. novembar 2014 09:24)
Tužni brate, ne može biti odlična reprezentacija u kojoj igraju 3 igrača sa predgradjem u CV-ju i jedan koji je poznati navijač a vama je to kao da je igrao kod vas.
Ne može jer nikada to nije bilo.
Temelj reprezentacije od kada smo svetska sila,naime čine igrači sa Partizanom u CV-ju.
Takav je prirodni zakon a gde ćeš protiv toga?!
P.S. A Kalina kao starter možda može kod vas u predgradju, ali i to sumnjam.

pixi10

pre 9 godina

Ne znam samo zasto svi mladi i talentovani igraci trce u taj NBA!?To je najobicnija lakrdija,predstava za siroke mase gde se vise vodi racuna koliko ce se hrane i pica prodati nego o samoj kosarci...pravi CIRKUS!!!U evropi se oduvek igrala mnogo ozbiljnija kosarka i mislim da bi trebalo tu izgraditi neku karijeru a posle eventualno pokusati u NBA i to iskljucivo zbog novca...Nedovic je strasan igrac i uz pravilan rad i jaku zelju moze da postane jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u evropi... (Ljuba Slog, 12. novembar 2014 00:03) I onda dodje svetsko prvenstvo i tvoj komentar postaje BESMISLEN!

Teorija

pre 9 godina

Da su sad pametni ovi u Zvezdi pa da ga zamene sa Dženkinsom,koji ništa ne igra ove sezone a sigurno je i skuplji od Nedovića.Oslobodili bi mesto za stranca na poziciji 4 i garant bi ušli,minimum na F8.

RoD

pre 9 godina

NBA je odavno cirkus i u pravu su donekle oni koji kazu da je tamo kosarka neozbiljna..do pred playoff i u samom playoffu gde pocinje ozbiljno da se igra..a mladi idu u NBA iz 2 razloga..1. kruna svakog kosarkasa i san od malih nogu je da zaigras u NBA a 2. razlog je da nakon ostvarenog ugovora od min 5g. svaki igrac dobija penziju koja je itekako ozbiljna..tako da razumljivo je donekle to..e sad sto je mnogina to postao biznis a ne ljubav to je stvar izbora..na koji svako ima pravo..Nedovic sad mora u klub gde ce imati prostora da igra i kvalitetno trenira..jer sut nema a i sad treba samopouzdanja!

Rosoner

pre 9 godina

@vz

U Minestori su Rubio i Vigins pa i tu tesko da bi prošao.

@Ljuba Slog

Šta je cirkus a sta ozbiljna košarka videli smo letos na svetskom gde nas je americki treći tim rasklopio na proste činioce.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Molim ljude koji se u košarku ne razumeju, da ne forsiraju priču o dolasku Nedovića u CZ jer već u timu ima 7(SEDAM) niskih grača, prenatrpani na pozicijama. Ako neko treba da dođe to je četvorka.
Nedoviću želim svu sreću verovatno ide u Valensiju.
(mare, 11. novembar 2014 23:41)
...
Sve se slažem kada je Nedović u pitanju. Prvo on i kada bi došao u Zvezdu teško da bi se izborio za mesto u timu, jer su od njega bolji šestorica od tih 7 igrača. Kad kažem bolji mislim pre svega korisniji za tim. Inače kakve veze ima prenatrpanost na nekoj poziciji ako ti se ukaže mogućnost da dovedeš ubicu od igrača u tim. Recimo da si predsednik Zvezde i da imaš priliku da dovedeš Derik Rouza u Zvezdu, on hoće, Zvezda ima pare, dogovorio si se sve sa Bulsima...Pa nije valjda da bi odustao jer imaš dosta košarkaša na pozicijama pleja i beka. Pa lako bi nekom dao otkaz...

Bane

pre 9 godina

Sta ima veze sto ne igra u NBA? Ni Djordjevic nije valjao Blazersima. pa se vratio u Evropu gde je nastavio da rastura na klupskom i reprezentativnom nivou. Meni uopste nije bitno da imamo igrace u NBA. Bitnije mi je da imamo jaku reprezentaciju. Kada smo imali najvise igraca u NBA reprezentacija nam nikada nije bila losija. A sada smo vice-sampioni sveta.

Vz

pre 9 godina

Evropa je u ovom trenutku definitivno bolja opcija za njega...mada i da je otisao u neki drugi klub tipa minesotu, nisam siguran da se ne bi izborio za neku pristojnu ulogu u timu...sedenje na klupi je daleko od dobre opcije, ma koji klub bio u pitanju...

Sir Oliver

pre 9 godina

Slog, 12. novembar 2014

Komentar ti je bas kao da te je strefio slog... Cuj u NBA se ne igra ozbiljna kosarka... O Boze dragi sta cu sve jos procitati,a sto se tice Nedovica,ocekivana odluka uprave Wariorsa,imaju na duge staze Karija i Tompsona,nikad Nedovic tu ne bi dobio sansu,da li bi u nekoj drugoj ekipi dobio,pitanje je...

Optimista

pre 9 godina

Po meni, najbolje bi mu bila Valensija dve sezone, da se uigra, i onda koju sezonu u Realu i Barseloni, pa tek onda da se vrati u NBA, ali samo da ga povrede zaobiđu.

Marko

pre 9 godina

Steta. Verovao sam da moze imati solidnu NBA karijeru rezerviste ali Stiv Ker izgleda nije nimalo verovao u njega. Sada imamo jednog Srbina u NBA ligi. Ognjen Kuzmic.

zzz

pre 9 godina

Mozda ce u Lejkerse. Kao sto saa rekao, moze da bude zamena za Lina, tj druga opcija. A to je sada i moguce. Pre neki dan sam rekao da nije, ali u medjuvremenu je liga dozvolila Lejkersima dodatnih 6 miliona u salari kepu jer je Rendl van za celu sezonu.

Nataeos

pre 9 godina

Bolje da nije ni išao, izgubio je samo vreme do sada... Ima sve za NBA ali je kao i dosta drugih otišao Zelen! Trebao je ostati u evropi i tek iduće sezone da ide.. No, sve najbolje i da ha vidimo u punoj formi :)

ivan

pre 9 godina

Vratice se on u NBA kad tad. U drugi klub naravno. Bice im zao sto mu nisu ni posteno dali sansu. Taj stil kosarke je stvoren za njega.

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Realno steta sto mu nisu nasli prostor, za njega bi bilo dobro da radi sa igracima kao stefan kari i tompson, a i mislim da je dosta napredovao da bih dobro iskoristio prostor, to pokazuje predsezona i proslogodisnje partije u d nba ligi gde je bio odlican. Licno voleo bih da ostane u Nba jel mislim da bi sa njihovim sistemom rada on tamo u ekipi koja bi mu davala minute napredovao u nevidjeno dobrog kosarkasa. Ali i u jakoj evropskoj ekipi ce siguran sam biti jako dobar.

ssss

pre 9 godina

Sta nas briga koliko igraca imamo u NBA? Оvo leto nismo imali niti jednog na SP osim Raduljice pa smo vicesampioni. Po meni sasvim nebitna stvar, mi kosarku znamo, u genima nam je, MNOGI su od nas ucili, tako da se samo molim da nema povreda i da igramo sa najboljima sto imamo. Rezultat nece izostati jer smo mi zemlja kosarke!

coaaaa

pre 9 godina

Ljudi Kari je trenutno jedan od najboljih sutera na svetu,bolje je Nedovicu da ide de ce igrati,pa nek to bude i razvojna samo da igra...nije nam visak takav igrac u reprezentaciji...

Moscow

pre 9 godina

ja msm da nastavlja karijeru u efesu.ta ekipa je najbolja za njega posto efes nema velike zvezde tamo bi bio glavni igrac i tamo bi se preporodio...(NEDOVIC OMILJEN IGRAC) :)

realan

pre 9 godina

Fizicki napucan do te mere da je sklon povredama, steta...Istovremeno,u NBA "vrvi" od takvih tipova igraca(195cm-92kg misica)pa je tesko i izboriti se za minute.

Filip

pre 9 godina

Pa i bolje da ide ako nekad napreduje i dostigne nivo igre za nba kao na primer Teodosic nece biti problem da se tamo i vrati. U evropi ce imati odlicnu sansu da pokaze kako moze da igra i mocice da igra za reprezentaciju bez pritiska kluba.
Imacemo mi odlican tim: Teodosic(Markovic), Bogdanovic(Nedovic),Kalinic, Bjelica,Raduljica(Marjanovic)

Filip

pre 9 godina

(danilo, 12. novembar 2014 09:47)
Ti ocigledno nisi gledao svetsko prvenstvo pa ne znas koji igraci su tamo dominirali za srbiju. Teodosic, Raduljica, Bogdanovic, Bjelica,Kalinic.

mašinka perović

pre 9 godina

šteta baš što ode u nba. ali mlad je, dobio je sigurno iskustvo a i novce. sad može dalje da napreduje u evropi. dobro je zbog reprezentacije

c7-5

pre 9 godina

Ja ga razumem, morao je da pokusa ali je to jako tesko. Ne uspeju mnogi kao Divac ili Pedja, sada Pekovic sa ovih prostora. Da, zaboravljam Kukoca i Drazena. Bojim se da ce isto proci i BB ali mora da se proba....