Njujork Niksi dobili Entonija

Još jedna velika NBA saga je završena. Denver Nagetsi su se dogovorili sa Njujork Niksima koji su dobili najveću zvezdu "grumenja" Karmela Entonija.

Izvor: ÈŽ

Utorak, 22.02.2011.

08:50

Default images

Nekoliko meseci se nagađalo gde će sjajni igrač nastaviti karijeru. Najviše su se pominjali Nju Džersi i Njujork, ali sada se zna. Entoni se vratio u rodni grad.

U razmeni je učestvovalo čak deset igrača. Nagetsi su dobili Galinarija, Feltona, Čendlera, prvog pik sa drafta 2014, dva druga pika sa drafta koje je Njujork dobio od VOriorsa u transferu Dejvida Lija.

Niksi su u trejdu dobili Čonsija Bilapsa, Šelsena Vilijamsa, Renalda Balkmana i Entonija Kartera. Njujork će u Timbervulvse poslati Entonija Rendolfa i Edija Karija kojima ističu ugovori, a Minesota u Njujork šalje Korija Bruera. Nagetsi su tražili i Timofeja Mozgova, na šta su Niksi pristali.

Entoni bi trebalo da sa Njujorkom potpiše produžetak ugovora na tri godine vredan 65 miliona dolara. Ako svi igrači uključeni u razmenu prođu preglede, Entoni bi već u sredu mogao da zaigra protiv Milvokija.

Niksi prvi put posle 2001. godine imaju pozitivan skor na polovini sezone. Dolasko Amarea Stodemajera tokom prošlog leta konačno su dobili superstara u ekipi koji donosi i rezultat. Sada je tu još veća zvezda, treći pik sa drafta iz 2003. godine i stalan učesnik "All Star"-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: