Radmanović u Šarlotu!

Vladimir Radmanović će nastaviti karijeru u Šarlotu.

Izvor: B92

Subota, 07.02.2009.

23:02

Default images

Los Anđeles Lejkersi poslali su u subotu uveče srpskog košarkaša u redove Bobketsa u zamenu za krilo Adama Morisona i beka Šenona Brauna. Radmanović je sa Lejkersima imao ugovor do kraja sledeće sezone, a klub iz Los Anđelesa njegovim odlaskom je oslobodio oko 7 miliona dolara u budžetu za sledeću sezonu.

Na drugu stranu idu igrači koji se, poput Ramdanovića, nisu istakli ove sezone. Morison, treći pik sa NBA drafta iz 2006. godine, beleži samo 4.5 poena po utakmici, dok Šenon Braun, kome je ovo takođe treća sezona u NBA ligi, ima u proseku po 4.8 poena po utakmici.

"Vladimir je svestran krilni igrač, može da igra na više pozicija. U njemu smo videli šansu da dovedemo još jednog iskusnog igrača, koji nam može biti od koristi", izjavio je generalni menadžer Šarlota Rod Higins.

Radmanović je u redove Lejkersa došao u sezoni 2006/07. Prošla sezona bila mu je i najbolja u dresu tog tima, sa učinkom od 8.4 poena i minutažom od 22.8 minuta po meču. Ove sezone beleži po 5.9 poena po utakmici (16.8 minuta). Šarlot će mu biti četvrti NBA klub od dolaska u SAD 2001. godine, posle Sijetla, LA Klipersa i Lejkersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: