Novi poraz Lejkersa u Detroitu

Izvor: MR

Petak, 09.02.2007.

10:07

Default images

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izgubili su od Detroita sa 93:78 u derbiju mečeva odigranih u NBA ligi u noći između četvrtka i petka. Ekipa Fila Džeksona produžila je tako seriju poraza u Oburn Hilu na osam mečeva.

"Već godinama nismo odigrali dobar meč na ovom parketu", rekao je Džekson posle novog poraza u Detoritu.   

Pistonsi su tokom većeg dela meča imali dvocifrenu prednost, a najefikasniji je bio Prins sa 20 poena, dok su Rašid Valas i Kris Veber ubacili po 18 koševa.

Detroit je zabeležio samo dva poraza od dolaska C-Weba iz Filadelfije pre tri nedelje, a upravo je nekadašnji centar Sakramenta bio ključni igrač u novoj pobedi nad Lejkersima. Veber je pored 18 poena imao i 11 skokova, što je njegov treći dabl-dabl učinak od dolaska u klub.

"On je fenomenalan asistent. Zabavno je gledati ga, osim ako ste zaduženi da ga zaustavite. Kada je igrao za Sakramento, izluđivao nas je sa tim dodavanjima", rekao je Kobe Brajant o igri Vebera.   

Brajant je imao loše veče sa učinkom od 18 poena, ali i 5-13 za dva i 8 izgubljenih lopti. Roni Turijaf je imao 13 poena i 11 skokova za LA, a Odom 12 poena i 9 skokova. Vladimir Radmanović je proveo 20 minuta na parketu i imao po 2 poena i asistencije.

U ostalim mečevima Nju Orleans je pobedio Milvoki sa 109:101, dok je Sakramento bio bolji od Čikaga sa 86:77. Dezmond Mejson je predvodio Hornetse sa 24 poena, dok je Kevin Martin bio najefikasniji u pobedi Sakramenta sa 29 poena.  

Rezultati:

Deotroit - Los Anđeles 93:78
Nju Orlians - Milvoki 109:101
Sakramneto - Čikago 86:77

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: